Γρηγοριάδης: “Νέοι άνθρωποι να βγουν μπροστά και στον Άρη, χρειάζεται ανανέωση”

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της κολύμβησης Άρης Γρηγοριάδης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στον υγρό στίβο, ενώ μίλησε και για τον Άρη.

Όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για την στήριξη που εξέφρασε σε παράταξη που διεκδικεί την ομοσπονδία της κολυμβητικής ομοσπονδίας της Ελλάδας.

Υπάρχει πλέον άνοιγμα προς τους αθλητές, προς τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν. Εκσυγχρονίζονται οι ομοσπονδίες. Αυτό το αθλητικό νομοσχέδιο είναι κάτι πολύ σπουδαίο και πολύ μεγάλο. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να υποστηρίξω έναν άνθρωπο, τον Κυριάκο τον Γιαννόπουλο. Έχει ένα βιογραφικό… πυρηνικό όπλο και πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβει την ομοσπονδία.

Ενώ συνέχισε:

Έχουν βγει πολλοί αθλητές και θα βγουν ακόμη περισσότεροι να στηρίξουν. Όλοι μαζί ξεκινάμε κάτι καινούργιο με την αλλαγή της δεκαετίας. Φεύγει το παλιό και αναδεικνύεται κάτι φρέσκο.

Για τον Άρη:

Αγαπάω τον Άρη, είναι η ομάδα μου και τον στηρίζω, Αυτήν την στιγμή είμαι προπονητής, προπονώ μικρά παιδάκια, είναι κάτι που μου αρέσει και κάνω με πολύ αγάπη.

Για τον σύλλογο του Άρη και τον ερασιτέχνη:

Είναι η ευκαιρία. Πρέπει άνθρωποι να βγούνε μπροστά, να διεκδικήσουν, να πολεμήσουν, όσο και αν φοβούνται. Πιστεύω ότι ο σύλλογος χρειάζεται ανανέωση, τώρα είναι η στιγμή για ανανέωση.

Για το αν παρακολουθεί την ομάδα του Άρη:

Παρακολουθώ. Στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε καλά η ομάδα. Δεν έχω τόσο χρόνια όσο παλιά, αλλά πάντα παρακολουθώ τα παιχνίδια, μακάρι να συνεχίσει η ομάδα με νίκες. Στο μπάσκετ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Για το ότι εκτός από την ΚΟΕ θα υπάρξουν εξελίξεις και στην ΕΟΚ:

Είναι μία ευκαιρία με την αλλαγή που πάει να γίνει. Είναι η ευκαιρία του Άρη να πάρει θέση και να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο, να μην είναι αμμέτοχος.

To Top