ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Marbella 24horas: “Ο Μορόν πήρε μια από τις καλύτερες αποφάσεις της καριέρας με τον Άρη”

Μόνο θετικά σχόλια προκαλεί η παρουσία του Λορέν Μορόν στον Άρη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, ο Τύπος της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μαρμπέγια, αναφέρεται με κολακευτικά λόγια καταγράφοντας τα “έργα και τις ημέρες” του στο Κλεάνθης Βικελίδης.

“Ο Λόρεν Μορόν συνεχίζει να πετυχαίνει στην πρώτη του περιπέτεια εκτός ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο παίκτης από την Μαρμπέγια κάνει εξαιρετική σεζόν στις τάξεις του Άρη Θεσσαλονίκης όπου είναι αδιαμφισβήτητα βασικός και  έχει ήδη πετύχει επτά γκολ, καθιστώντας τον πρώτο σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή την εβδομάδα παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα για τον Νοέμβριο”, όπως αναφέρει αρχικά η Marbella 24horas για να συμπληρώσει

“Όταν το περασμένο καλοκαίρι, ο Λόρεν Μορόν συμφώνησε να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και να αφήσει τη Ρεάλ Μπέτις για να συνεχίσει στην ελληνική ομάδα , λίγοι θα μπορούσαν να προβλέψουν ότι είχε πάρει μια από τις καλύτερες αποφάσεις της αθλητικής του καριέρας. Ο επιθετικός της Μαρμπέγια στάθηκε στα πόδια του στη νέα του ομάδα όπου έχει από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη του προπονητή, κάτι που του επέτρεψε να γίνει βασικός για τη Θεσσαλονίκη”.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, η ισπανική εφημερίδα αναφέρει: “Η μεγάλη του παρουσία έχει ήδη ανταμειφθεί με την επιλογή κάποιων από τα γκολ του ως τα καλύτερα του μήνα. Αυτή την εβδομάδα, έκανε ένα βήμα παραπέρα λαμβάνοντας το βραβείο που τον αναγνωρίζει ως τον καλύτερο παίκτη του μήνα για τον Νοέμβριο . Ο επιθετικός της Μαρμπέγια είναι βασικός και έχει παίξει 90 λεπτά στα τρία παιχνίδια που έπαιξε η ομάδα του όλο τον μήνα.

Συνολικά 270 λεπτά, στα οποία ο Λόρεν κατάφερε να πετύχει δύο γκολ , εκτός από το να αποτελεί πραγματικό πονοκέφαλο για τους αντιπάλους του. Η απόφαση να τον επιλέξουν ως τον καλύτερο παίκτη ήταν ξεκάθαρη, με τον παίκτη της Μαρμπέγια να συγκεντρώνει το 38,48% των συνολικών ψήφων”.

To Top