ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές: Οι μεταγραφικοί στόχοι και οι κινήσεις του Μυροφορίδη!

Μπορεί μόλις χθες να συμφώνησε κι επίσημα με τον Θοδωρή Καρυπίδη, ωστόσο, ο Παύλος Μυροφορίδης, είχε ήδη τις προεργασίες του για να είναι απόλυτα έτοιμος τη στιγμή που θα αναλάμβανε χρέη τεχνικού διευθυντή στον Άρη.

Ήδη στο “στόχαστρο” του Κοζανίτη τεχνικού διευθυντή είναι έξι ποδοσφαιριστές, που ξεχώρισαν φέτος με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο λόγος για τους Γιώργο Δεληζήση, Γιώργο Βαλεριάνο, Δημήτρη Διαμαντόπουλο, Νίκο Κουσκουνά, Χουσειν Μουμίν και Αλέξανδρο Τσεμπερίδη. Οι τρεις πρώτοι έμειναν ελεύθεροι από τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο φέτος πέτυχαν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Toν βασικό στόπερ  και αρχηγό της ομάδας με 32 συμμετοχές φέτος, Γιώργο Δεληζήση, τον αριστεροπόδαρο αμυντικό Γιώργο Βαλεριάνο που αγωνίστηκε σε 26 ματς, αλλά και τον φορ, Δημήτρη Διαμαντόπουλο με 27 συμμετοχές και 9 γκολ.

Ο Κουσκουνάς είναι ο πρώτος σκόρερ φέτος με 20 γκολ σε 30 ματς, ενώ ο Μουμίν βασικός στη φετινή πορεία των Τρικάλων με 5 γκολ σε 27 ματς.

Παράλληλα, στη λίστα βρίσκεται και ο 30χρονος μέσος του Αχαρναϊκού, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, με 15 αγώνες, μία ασίστ και ένα γκολ φέτος.

 

To Top