ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Άρης στη “σέντρα” και στο Fantasy Super League!

O Άρης στη “σέντρα” και στο Fantasy Super League!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

H λίγκα έκανε γνωστό ότι ξεκινάει το παιχνίδι, τονίζοντας ότι:

“Έρχεται σήμερα! Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League! Η μεγαλύτερη αξία είναι 1.500.000. Η χαμηλότερη αξία είναι 300.000 Η ομάδα σας πρέπει να έχει 14 έως 16 παίκτες. Μπορείτε να μαντέψετε το μπάτζετ που θα έχετε στη διάθεσή σας; ” και η ΠΑΕ Άρης προέβαλε το παιχνίδι αυτό: “Fantasy Super League: Παίξε μπάλα, δημιούργησε και προπόνησε την ομάδα σου στο επίσημο παιχνίδι”!

Εδώ και η σχετική ανακοίνωση της Superleague1:

“Για πρώτη φορά, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League  κάνει την εμφάνισή του, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη δημιουργία ομάδας, επιλέγοντας ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες του Πρωταθλήματος Super League!

Μέσα από την καινοτόμα πλατφόρμα του, η οποία συνδυάζει το κλασικό Fantasy με τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας και των social media, όλοι θα μπορούν να ασχολούνται κάθε στιγμή της ημέρας, όλη την εβδομάδα, με την ομάδα τους στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League.

O ελκυστικός σχεδιασμός και η πληθώρα επιλογών, μεταξύ των οποίων και η δημιουργία πρωταθλημάτων με φίλους, η προπόνηση ποδοσφαιριστών, ώστε να αναπτύξουν τις ικανότητές τους, δίνουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League.

Με δεδομένο παράλληλα, ότι είναι το μόνο επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League, οι επίδοξοι προπονητές έχουν πρόσβαση στους ποδοσφαιριστές από όλες τις ομάδες της Super League, τις φανέλες και τα εμβλήματα των ομάδων, ενώ τα στατιστικά που χρησιμοποιούνται είναι τα επίσημα της Super League.

Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Funatix , η οποία διαθέτει ανάλογη εμπειρία από άλλες ευρωπαϊκές Λίγκες.

Το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ μέσω της ιστοσελίδας, του Google Play (για συσκευές Android) και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο App Store (για συσκευές iOS).

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα θέλετε να μάθετε για το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League

*Οι τιμές των ποδοσφαιριστών αφορούν το παιχνίδι και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματική τους αξία.

Twitter: @Super_League_GR

Instagram: @Super_League_GR”.

To Top