ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανάσες πριν από το πρόγραμμα “φωτιά” που περιμένει τον Άρη σε πρωτάθλημα-κύπελλο

Σε διήμερο ρεπό βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μια και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από αύριο Τετάρτη (10/11).

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη παίρνουν τις απαραίτητες ανάσες πριν από το πρόγραμμα “φωτιά” που τους περιμένει.

Μετά την επιστροφή από την διακοπή, ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο 20/11. Ακολουθεί το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (28/11) και μεσοβδόμαδα εκτός απροόπτου ο πρώτος αγώνας για το κύπελλο στην φάση των 16. Σε ό,τι αφορά την κλήρωση, αυτή θα πραγματοποιηθεί είτε στις 16/11 είτε στις 18/11 στα στούντιο της Cosmote.

Θυμίζουμε ότι στους «16» θα πάρουν μέρος εκτός από τον Άρη και  οι ΑΕΚ, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ από την Super League, οι ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου, Κηφισιά από την Super League 2 και ο Άγιος Νικολάος από τη Γ’ Εθνική.

Τα παιχνίδια θα είναι διπλά. Οι πρώτοι αγώνες εκτός απροόπτου θα διεξαχθούν 30/11 και 1-2/12, ενώ οι ρεβάνς 21-22-23/12.

Ο Άρης για το πρωτάθλημα θα έχει επίσης δύσκολη συνέχεια. Στις 4/12 θα υποδεχθεί τον Αστέρα, ενώ θα αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (12/11).

Αγώνες υψηλής δυσκολίας και καθοριστική για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο Άρης φέτος.

Υπενθυμίζεται ότι στις προπονήσεις των επόμενων ημερών δεν θα συμμετάσχουν οι διεθνείς Ντάνιελ Σούντγκρεν (εθνική Σουηδίας), Γιάκουμπ Μπράμπετς (εθνική Τσεχίας), Τζέιμς Τζέγκο (εθνική Αυστραλίας) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (εθνική Μαυριτανίας).

To Top