ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπερτόγλιο: Δεν χάρηκε το περιβραχιόνιο, Ματέο Γκαρσία η… λύση

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Βόλο, αναμένεται να τιμωρηθεί από τρεις έως πέντε αγωνιστικές, θα απουσιάσει σίγουρα από τον Άρη σε μια συγκυρία όπου η αγωνιστική του άνοδος συμβάδιζε με αυτήν της ομάδας.

Ο Αργεντίνος δεν χάρηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, φορώντας το για πρώτη φορά.  Πλέον, με τιμωρία τριών αγωνιστικών κινδυνεύει ο Φακούντο Μπερτόγλιο με βάση τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Καραντώνης στο φύλλο αγώνα για τη σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Ωστόσο ο Μπερτόγλιο ήταν αρχηγός του Άρη και είναι ορατός ο κίνδυνος αυτή η ποινή να αυξηθεί και να φτάσει στις πέντε αγωνιστικές!

Ο Άκης Μάντζιος θα πρέπει να δει ρεαλιστικά την πραγματικότητα και να αναζητήσει λύση για το κενό του, με τον Ματέο Γκαρσία να είναι η επικρατέστερη. Η κιτρινόμαυρη ομάδα πάτησε πάνω στην αγωνιστική αναγέννηση του Ματέο Γκαρσία καθώς ο Αργεντίνος μέτρησε τρίτο σερί καλό παιχνίδι και πλέον θεωρείται ως ο πιθανότερος για να καλύψει το κενό του Μπερτόγλιο.

Κατά γενική ομολογία ήταν και στον Βόλο ένας από τους καλύτερους παίκτες του Άρη, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να έρθει η νίκη. Είναι ένας… μεταμορφωμένος προς το καλύτερο επιθετικός, θυμίζοντας στα τελευταία ματς τον Ματέο της πρώτης του χρονιάς, δυο περιόδους πριν στον Άρη!

To Top