Αναζητεί αντί-Χάνλαν για ένα μήνα!

Ο Άρης ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/11 (17:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Από σήμερα ανεβάζει ρυθμούς με δεδομένο το πρόβλημα του Ολιβιέ Χάνλαν, ο οποίος υπέστη θλάση στον αγώνα με τον Προμηθέα και ξεκίνησε αποθεραπεία, κάτι που σημαίνει θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηρακλή, ενώ η απουσία του μπορεί να κρατήσει πολύ περισσότερο.

Εκτός από τον Χάνλαν, υπάρχει και η απουσία του Πουλιανίτη που δεν ήταν διαθέσιμος απέναντι στον Προμηθέα και δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα πότε μπορεί να υπολογίζεται.

Αυτή η κατάσταση οδηγεί στην σκέψη για άμεση ενίσχυση στο ρόστερ με έναν “κοντό” (π.χ. με συμβόλαιο για μικρό χρονικό διάστημα) που θα λειτουργήσει ως αντί-Χάνλαν.

Τίποτα, βέβαια δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο στη παρούσα φάση, παρά μόνο σκέψεις. Σε κάθε περίπτωσή, όμως, το ότι ο Άρης έχει “αδειάσει” στην περιφέρεια εν όψει Ηρακλή, είναι ένα σημαντικό πρόβλημα.

Τα επόμενα 24ωρα θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι κι αν τελικά προχωρήσουν στην έλευση ενός Αμερικάνου με χρονικό ορίζοντα μέχρι την επιστροφή του Χάνλαν….

To Top