ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

O “Γολγοθάς” των οκτώ μηνών και η απόλυτη δικαίωση για την ΚΑΕ Άρης

Η ΚΑΕ Άρης δικαιώθηκε για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ και απαλλάχθηκε από έναν “σταυρό” που της φορτώθηκε τόσο άδικα πριν αρκετούς μήνες. Ένας πραγματικός εξωαγωνιστικός και νομικός “Γολγοθάς” διάρκειας οκτώ μηνών, ο οποίος κατέληξε στην απόλυτη δικαίωση.

Δικαιολογημένα η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση στην οποία σημειώνει πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη νίκη εκτός παρκέ εδώ και δεκαετίες και πως η αλήθεια έλαμψε! Για την ακρίβεια τόνισε ότι: “Πρόκειται για τον μεγαλύτερο εκτός παρκέ αγώνα που έδωσε ο ΑΡΗΣ εδώ και δεκαετίες. Ήταν μία υπόθεση που ταλαιπώρησε την ομάδα μας για οκτώ μήνες, αφού η απόφαση για μη χορήγηση πιστοποιητικού εκδόθηκε στις 2 Αυγούστου”, αλλά όλοι πια γνωρίζουμε το αποτέλεσμα του: ο Άρης δεν δέχθηκε ποτέ αφαίρεση βαθμών, η οποία θα λειτουργούσε αρνητικά και ουσιαστικά, αλλά και ως ένα ψυχολογικό… μπούλινγκ προς την ομάδα.

Δεν ήταν τυχαία η επισήμανση των κιτρινόμαυρων: “Πάνω σ’ αυτό το θέμα, είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια της ομάδας στο παρκέ, ότι ο ΑΡΗΣ δεν είχε «μείον» στη βαθμολογία του ούτε για 24 ώρες. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι θα σήμαινε για παίκτες, προπονητές και σταφ, να αφαιρούνται βαθμοί που κέρδισαν με ιδρώτα στο γήπεδο…”.

Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γιαννόπουλος συνεργάστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε νομικό επίπεδο και τα κατάφεραν. Παράλληλα, το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι ο Άρης έδωσε μια δυνατή “γροθιά” σε όλους όσους είχαν προεξοφλήσει μεγάλες περιπέτειες ή το… χειρότερο: “φρόντιζαν” για αυτές.

To Top