ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Ζέρβας καμαρώνει γιατί… ξεβρωμίζει την πόλη, παραμένει βουβός για την δολοφονία του Τόσκο!

O Ζέρβας… καμαρώνει για την καθαριότητα της πόλης, ενώ αγνοείται ακόμη η θέση του για τον Τόσκο! Στην πόλη της υποκρισίας και του δήθεν, ο δήμαρχος της, νομίζει ότι κάνει καλά την δουλειά του, βλέποντας σφραγισμένη την παραλία της και καμαρώνοντας γιατί τα συνεργεία του Δήμου, καθαρίζουν τους τοίχους (στους άδειους από ανθρώπους δρόμους) από συνθήματα!

Με τις μπάρες να είναι επιβλητικά στις θέσεις τους για να μείνει κλειστό το ανοιχτό μέτωπο της πόλης κι από την αρχή της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στην παραλία, καμαρώνουν όλοι γιατί δόθηκε η δυνατότητα στις αρχές του Δήμου Θεσσαλονίκης να περιποιηθούν τα… κακώς κείμενα. Παιχνίδι εντυπώσεων.

Τα συνεργεία -πολύ σωστά και μπράβο τους – προσπαθούν με τον κατάλληλο εξοπλισμό να επαναφέρουν επιφάνειες της Νέας Παραλίας στην πρότερη κατάστασή τους και να σβήσουν συνθήματα, ζωγραφιές, μουτζούρες.

Για το καθάρισμα από αυτήν την… βρωμιά πανηγυρίζει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, ως πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης, με αναρτήσεις στα social media και με σχετικές διαρροές σε φιλικά προσκείμενα μέσα, τα ίδια που δεν έχουν αφιερώσει ούτε μια αράδα για την υπόθεση Τόσκο.

Μόνο που για την άλλη βρωμιά, αυτή που έχει να κάνει με την ατιμωρησία στην πόλη και γεγονότα τύπου “φονικής ενέδρας σ’ έναν αμέριμνο 28χρονο”, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του, σιγή ιχθύος. Καμία ενέργεια. Καμία δήλωση, εδώ και 3,5 μήνες. Προφανώς τα άψυχα ντουβάρια έχουν μεγαλύτερη αξία από μια ανθρώπινη ζωή!

Είναι οι μέρες τέτοιες άλλωστε… Όπου “γραμματείς”, “φαρισαίοι”, “Ιούδες” και “προδοσίες” έχουν την τιμητική τους!

Σημεία των καιρών! Στη ζωή άλλωστε, έχουμε ότι μας… αξίζει!

To Top