ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Λέμος στην “μαύρη λίστα” των παικτών που θέλει να… ξεφορτωθεί η Φενέρ!

Η Φενερμπαχτσέ αναζητεί τρόπο να απαλλαγεί από 9-10 συμβόλαια παικτών μέχρι τις 31 Αυγούστου! Σε αυτή την “μαύρη λίστα” είναι και ο Μαουρίσιο Λέμος, με τον οποίο ο Άρης είχε προχωρημένες συζητήσεις, αλλά σύμφωνα με επίσημα χείλη του έκλεισε την πόρτα.

Η Τούρκικη ομάδα θέλει να βρει ομάδα για τους 9-10 παίκτες της τις επόμενες έξι ημέρες. Παρόλο που η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία θα λήξει στις 8 Σεπτεμβρίου, το γεγονός ότι θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου στην Ευρώπη (η λίστα της UEFA θα σταλεί επίσης αυτήν την ημερομηνία) απαιτεί από την Φενέρμπαχτσε να σπεύσει ειδικά για ξένους παίκτες.

Μέσα σε αυτήν την λίστα στην πρώτη γραμμή είναι ο Λέμος. “Το όνομα του Ουρουγουανού αμυντικού, ένα από τα ονόματα του οποίου κόπηκαν από τη Φενερμπαχτσέ, βρέθηκε στο ενδιαφέρον του Άρη από την Ελλάδα, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε. Εάν δεν βρεθεί λύση για τον Λέμος, ο οποίος αναζητά έναν σύλλογο στην Ευρώπη, έως τις 31 Αυγούστου, αναμένονται προσφορές από συλλόγους της Τουρκίας ή της Νότιας Αμερικής”, όπως αναφέρουν στην Τουρκία.

To Top