ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

PRESSARIS-Ανάλυση: Αποκτούν “χημεία”, προσδίδουν εγγύηση στα μετόπισθεν!

Αν κάτι λειτουργεί σε αρκετά καλό βαθμό, από την αρχή της χρονιάς φέτος, είναι η αμυντική γραμμή των “κιτρινόμαυρων”.

Μπορεί επιθετικά ο Άρης να… ξεμπούκωσε στο πρωτάθλημα, όντας αποτελεσματικός στο βαθμό που θα ήθελε ο Νίκος Αναστόπουλος, στο ματς με την Καλλονή, ωστόσο, αμυντικά τον διακρίνει από την αρχή μία σταθερότητα.

Μέχρι στιγμής, βασικό κεντρικό δίδυμο είναι οι Χρήστος Ιντζίδης και Ραούλ Μπράβο, που έχουν αγωνιστεί σε όλα τα επίσημα ματς από το ξεκίνημα των αγώνων, δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Με εξαίρεση τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπου ο Άρης δέχθηκε τρία γκολ, οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν παθητικό δύο γκολ στα υπόλοιπα πέντε ματς που έδωσαν.

Το μηδέν στην άμυνα διατηρήθηκε κόντρα σε Αιγινιακό για το Κύπελλο, Κισσαμικό και Καλλονή για το πρωτάθλημα. Αντιθέτως, τα δύο γκολ που δέχθηκαν οι “κιτρινόμαυροι” τα πέτυχαν, Αναγέννηση Καρδίτσας και Αιγινιακός (για το πρωτάθλημα).

Μάλιστα, αποκτούν σιγά-σιγά τη “χημεία” που απαιτείται για ένα κεντρικό δίδυμο, με τον έναν να αφομοιώνει τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου, ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες βοήθειες και αλληλοκαλύψεις.

Το γεγονός, ότι ο Νίκος Αναστόπουλος τους εμπιστεύεται απόλυτα, φανερώνει την ασφάλεια που νιώθει και ο ίδιος, έχοντάς τους στη διάθεσή του.

 

 

To Top