ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

PRESSARIS Θέμα: Σόουζα: Μ’ ένα όνειρο (όχι και τόσο) τρελό…

Μ’ ένα όνειρο όχι και τόσο τρελό ξεκινάει τη νέα διετία του στον Άρη ο Ούγκο Σόουζα. Στο μυαλό του Πορτογάλου είναι να βοηθήσει τους κίτρινους στο νέο ξεκίνημά τους στην Σουπερλίγκα και παράλληλα να έχει τέτοια απόδοση που να προσελκύσει το βλέμμα του… Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Πορτογαλίας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη ξέρει πολύ καλά πως αν καταφέρει να παίξει καλά με την φανέλα του Άρη στη Σουπερλίγκα και καθιερωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα ως ένας από τους πιο αξιόλογους αμυντικούς, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή του Σάντος, ο οποίος ούτως ή άλλως διατηρεί στενούς δεσμούς με την Ελλάδα.

Δεν ονειροβατεί ο Σόουζα, ξέρει πολύ καλά πως θα πρέπει βήμα – βήμα να φτάσει στο επίπεδο που ο ίδιος ξέρει ότι μπορεί, όμως είναι στο πίσω μέρος του μυαλού του να καταφέρει μέσω του Άρη να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο και σε ανδρικό επίπεδο.

Ο Σόουζα υπήρξε διεθνής σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, από τότε που ακόμα ήταν μέλος στην ακαδημία της Πόρτο. Το όνειρό του είναι να καταφέρει να δεχθεί κλήση και για την Εθνική ανδρών. Πιστεύει στις δυνατότητές του, πιστεύει στον εαυτό του και την ευκαιρία που του δίνει ο Άρης να βγάλει το ταλέντο του στο χορτάρι και παραμένει συγκεντρωμένος στον στόχο του…

To Top