ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Super 3 καταπέλτης για τους… καθηγητές του γκεμπελισμού και κάλεσμα: “Δυναμικό παρών με μηνύματα”! (photo)

O Super 3 καταπέλτης σε ανακοίνωσή του, αναφέρεται στους… καθηγητές του γκεμπελισμού και απευθύνει κάλεσμα: “Δυναμικό παρών την Κυρικαή με μηνύματα”!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ομάδα την Κυριακή δίνει ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι, όπως σημαντικά είναι όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και οφείλουμε να είμαστε δίπλα της για να την βοηθήσουμε να φτάσει στη νίκη.

Μετά τα αίσχη στη Λεωφόρο όπου το Ιρακινό σκουπίδι ανάγκασε σε ήττα τον ΑΡΗ, οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρών στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα ότι ομάδα, διοίκηση παίκτες είναι μια γροθιά και αποφασισμένοι για τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της κούπας.

Η διοίκηση οφείλει να κάνει τα πάντα για να προστατέψει τα συμφέροντα της ομάδας. Δεν θ ανεχτουμε τετελεσμενα αμαχητί και νταηλίκι, δεν θ ανεχτουμε περίεργους Ιρακινούς… Για όλα αυτά όμως έχουμε καιρό… Η εικόνα που πρέπει να βγάζει ο σύλλογος προς τα έξω πρέπει να είναι συσπείρωσης και λύσσας.. Οι φυγόπονοι δεν ταιριάζουν ΣΤΟ DNA ΤΟΥ ΘΕΌΥ ΤΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ…
110 χρόνια ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΌΛΟΙ ΧΑΡΊΛΑΟΥ!!!

ΥΓ. Ήτανε Απρίλιος του 1976 όταν ο ΑΡΗΣ κέρδιζε το χανουμι 5 αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και με βαθμολογικό σύστημα τότε το 2-1-0, ουσιαστικά χάριζε το πρωτάθλημα στον όμιλο καταδοτών. Το ευχαριστώ ήταν 4 χρόνια αργότερα ένα πανό στο μπαράζ στο Βόλο ή ακόμα και το πανό στην Καλαμαριά αν θέλετε τότε που βρίζανε τον Μίετσελ επειδή σκόραρε. Για το Βόλο λοιπόν σαν γνήσιοι γκεμπελιστές έπρεπε να σκαρφιστούνε μια ιστορία για να καλύψουν αυτό το οπαδικό ξεφτιλίκι που όμοιο του δεν πρόκειται να ξαναβγάλει η πλάση..

Αυτή η ιστορία λοιπόν βρήκε έδαφος σε ένα ΑΡΗΣ-γαυρος 30.12.1973 2-4, ότι δήθεν χάσανε το πρωτάθλημα επειδή ο ΑΡΗΣ στήθηκε σε αυτό το παιχνίδι. Όλα καλά μέχρι εδώ…Το θέμα όμως είναι αυτό το παιχνίδι ήταν για την σεζόν 73-74 που τερματίσανε τέταρτοι και 16 βαθμούς πίσω από τον Γαύρο,και όχι για την σεζόν 72-73 όπου τους ξεβίδωσε η Παναχαϊκη με 3-5 στην Τούμπα και δεν ξέρανε τι είχε συμβεί… Ή μπορεί και να ξέρανε… Σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανένας… Σημειολογικά αυτό με την Παναχαϊκη συνέβη Απρίλιο του 73…Το δικό μας παιχνίδι ήταν Δεκέμβριο του 73 αλλά για την επόμενη σεζόν…

Από τότε λοιπόν ξεκίνησε η μηχανορραφία ελπίζοντας στο πέρασμα των χρόνων και αφού ημερολογιακά ήταν το ίδιο έτος τα παιχνίδια να καλύψουν την ξεφτίλα του Βόλου. Μιλάμε για καθηγητές του γκεμπελισμού και ειδικούς στο να θολώνουνε τα νερά σαν τις σουπιές , δυστυχώς για εσάς όμως θα είμαστε εδώ για να σας τα υπενθυμίζουμε οπότε υποδείξεις από εσάς που βρήζατε τον μιετσελ δεν θα ανεχτούμε. Η ιστορία έγραψε και η ξεφτίλα δεν θα σβήσει ΠΟΤΕ.
ΥΓ 2 Στο βίντεο στα σχόλια παρακολουθούμε πως διεξάγεται ΕΝΑΣ ΜΗ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. Το απαράμιλλο πάθος και η θέληση για την νίκη είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα των παικτών και των δύο ομάδων… Απατεώνες γκεμπελίσκοι…
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER 3”.

To Top