ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καταγγελία Super 3: “Κάποιοι θέλουν άλλο ΑΦΜ για την ΚΑΕ Άρης”!

Μια σημαντική καταγγελία έκαναν τα μέλη του Super 3 κατά την διάρκεια της έκτακτης ραδιοφωνικής εκπομπής που πραγματοποίησαν σήμερα το βράδυ.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Συγκεκριμένα, κατήγγειλαν ότι υπάρχουν άτομα που θέλουν δεύτερο ΑΜΦ για την ΚΑΕ Άρης και μάλιστα αναμένεται να μιλήσουν με ονόματα στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη την ερχόμενη Δευτέρα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει λύση με άλλο ΑΦΜ για το κιτρινόμαυρο μπάσκετ.

Παράλληλα κάλεσαν άπαντες να δώσουν το παρών για να ενισχύσουν τον Ερασιτέχνη, ενώ με την μαζική τους παρουσία θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις, υπογραμμίζοντας ότι όσοι δεν δώσουν το παρών θα είναι… ύποπτοι.

Επίσης, καυτηρίασαν όλους εκείνους που αναλώνονται στο… πληκτρολόγιο και απέχουν από τη μαζική συμμετοχή στο γήπεδο, ενώ τόνισαν ότι όλο αυτό το διάστημα οι αυτοί που ζητούσαν από τον σύνδεσμο να μην παρεμβαίνει στον Λάσκαρη, λέγοντας μάλιστα να μπει και στην ΠΑΕ, τώρα ζητούν να παρέμβει για να τον διώξει!

Σε ότι αφορά το μπάσκετ επίσης τόνισαν ότι σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε πλάνο και να προχωρήσει, στην επόμενη μέρα πρέπει να είναι μπροστά, μέσα στην διαδικασία και κοντά στην ομάδα και ο Νίκος Γκάλης.

Αναφέρθηκαν και στο ποδόσφαιρο ζητώντας από τη διοίκηση να ανεβάσει την ομάδα στη φυσική της θέση, ενώ θα πρέπει να σταματήσει η γκρίνια με στόχο να στηριχθεί η ομάδα ώστε να κερδίσει την άνοδο από την Football League.

 

To Top