ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

To… ιππικό έδειξε ότι είναι εδώ για να βοηθήσει! Πάλμα, Ντουκουρέ, Εμπακατά φώναξαν “παρών”

Ο Άρης ζητούσε μεταγραφικές λύσεις στον κρίσιμο Γενάρη, οι… αφίξεις άργησαν, ήρθαν όταν είχε χαθεί ο στόχος του κυπέλλου και μοιραία μπήκαν σε μια φάση αμφισβήτησης ή έστω επιφυλακτικότητας.

Άλλωστε οι Λουίς Πάλμα, Σέικ Ντουκουρέ και Σαλέμ Εμπακατά σε επίπεδο ετοιμότητας ήθελαν τον χρόνο τους, σε αντίθεση με ότι λέει η ποδοσφαιρική λογική των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Το περιβόητο πια… ιππικό (μετά την αλήστου μνήμης δήλωση του Γιώργο Χατζάρα, πριν από πολλά χρόνια), αφού πέρασαν από αρκετά “κύματα”, δίνει απτές αποδείξεις ότι είναι εδώ για να βοηθήσει.

Οι τρεις μεταγραφές φώναξαν “παρών” και δείχνουν στον Χερμάν Μπούργος ότι μπορεί να τους υπολογίζει και στην τελική ευθεία, αλλά και στην λογική της δημιουργίας μιας νέας ομάδας από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Λουίς Πάλμα σε ηλικία 21 χρόνων, Σαλέμ Εμπακατά στα 23 του χρόνια, αλλά και Σέικ Ντουκουρέ στα 29 του, αποτελούν τρεις περιπτώσεις που διαθέτουν το κίνητρο (για τους δυο πρώτους) να κάνουν μια δυναμική αρχή ή (για τον τρίτο) ένα αξιόπιστο come back στην καριέρα τους.

Σε κάθε περίπτωση, η εξέλιξη των τριών ποδοσφαιριστών θα φανεί και φυσικά θα καταγραφεί στην πορεία των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη, με τους πέντε “τελικούς” που έπονται. Θα αποδειχθεί δηλαδή αν αξίζουν να έχουν μια θέση σε μια ομάδα που θα θέλει να πρωταγωνιστεί και να έχει υψηλούς στόχους…

To Top