ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

To “καμπανάκι” από τον Μάντζιο: “Άλλη ομάδα η ΑΕΚ σε σχέση με τον Παναθηναϊκό”

Ο Άρης είναι έτοιμος να ριχθεί στη “μάχη” ενός δεύτερου συνεχόμενου ντέρμπι, αυτή φορά εκτός έδρας κόντρα στην ΑΕΚ. Είχε προηγηθεί η νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Άκη Μάντζιο να χτυπάει το “καμπανάκι” τόσο στις συζητήσεις του με τους παίκτες, όσο και στις δηλώσεις του…

Δεν είναι τυχαίο ότι τόνισε πως: «Η ΑΕΚ είναι άλλη ομάδα. Έχει διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Είναι η πρωταθλήτρια! Είναι μια ομάδα που έχει τον ίδιο κορμό, τους ίδιους παίκτες από την περασμένη σεζόν και τον ίδιο προπονητή. Είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη. Στηρίζεται πολύ στο παιχνίδι της έντασης και υψηλού ρυθμού. Είναι διαφορετική ομάδα από ό,τι ο Παναθηναϊκός”.

Παράλληλα υπογράμμισε με έμφαση: “Αναλόγως θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε για να ανταπεξέλθουμε στο ερχόμενο παιχνίδι. Είναι ντέρμπι και στα ντέρμπι όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν. Όποιοι και να παίξουν, όμως, ως ομάδα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, γιατί η ΑΕΚ είναι πολύ καλή αντίπαλος και το ματς αυτό θέλει προσοχή».

To Top