ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To… κρίμα! Αδιάβαστος βετεράνος του Άρη “καταγγέλλει” γιατί δεν προωθούνται παίκτες από τους Νέους!

Αδιάβαστος βετεράνος του Άρη “καταγγέλλει” γιατί δεν προωθούνται παίκτες από τους Νέους! Σημεία των καιρών. Σε μια περίοδο, όπου ο Άρης ζητάει: 1. γόνιμη κριτική, 2. λύσεις, 3. θετική ενέργεια, 4. συσπείρωση, υπάρχουν άνθρωποι που φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα του συλλόγου να γίνονται έρμαιο εντυπώσεων, χωρίς να γνωρίζουν τα στοιχειώδη!

Βετεράνος και μάλιστα από τους κορυφαίους του Άρη έπεσε (και αυτός) στην λούμπα της εσωστρέφειας, απλά για να γίνει (άραγε γιατί;) αρεστός σε μια ευτυχώς μικρή μερίδα ατόμων που κατά τ’ άλλα θέλουν το καλό του συλλόγου.

“Μπορούσαν να πάρουν από τους μικρούς. Κατάντια είναι. Η ομάδα δεν πάει για τίποτα” είπε ο πρώην παίκτης του Άρη, ο οποίος τα βλέπει μάλλον όλα καλά όταν έχει θέση στον σύλλογο. Αλλιώς; Όλα αρνητικά.

Προφανώς οι μίντια-μέντορες του δεν τον πληροφόρησαν ότι εξαιτίας του ban (για παλιές αμαρτίες σε θητείες στις οποίες και ο ίδιος ήταν παρών και συμμετέχων) ο Άρης δεν μπορούσε να προωθήσει παιδιά από τα σπλάχνα του.

Είναι στην κατηγορία των βετεράνων που αν έδειχναν την ίδια θέρμη και δυναμική για τα “εγκλήματα” π.χ. της πολυιδιοκτησίας ή του μη υποβιβασμού του Παναθηναϊκού για χρέη, τότε σίγουρα ο Άρης θα ήταν πρωταθλητής! Είναι οι στιγμές που όλη η οικογένεια του Άρη αναρωτιέται γιατί τόσο μένος και τόση εμπάθεια απέναντι στον σύλλογο.

Κι όπως λέει η νεολαία σήμερα: το… κρίμα!

To Top