ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To μεγαλείο του ποδοσφαίρου! Σαν σήμερα το φιλικό ανθρωπιάς για τον Λεκμπέλο (video-photos)

Μήνυμα ανθρωπιάς από τους παλαιμάχους του Άρη και την Εθνική Ελλάδας 2004. Το μεγαλείο του ποδοσφαίρου! Πριν από τρία χρόνια σαν σήμερα έδωσαν φιλικό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να στηρίξουν οικονομικά τον Αρτούρ Λεκμπέλο, που συνεχίζει να δίνει την “μάχη” να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Γιώργος Καραγκούνης αναφέρθηκε στον αγώνα ζωής του Λεκμπέλο, ενώ για τον Άρη είπε: “Ο Άρης σύντομα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, γιατί εκεί είναι η θέση του”. Ο Γιάννης Βένος είπε: “Είναι μαχητής, προσπάθησε να το ξεπεράσει μόνος του, έδωσε μια άνιση μάχη, αλλά τώρα είμαστε όλοι κοντά του για να πάει στο εξωτερικό και να παλέψει για την ασθένεια του. Όσο για τον Άρη,τελευταία του πάνε όλα στραβά, αλλά ελπίζουμε ότι στο τέλος θα ορθοποδήσουμε”.

Από την Εθνική του 2004 το παρών έδωσαν οι Μπασινάς, Δέλλας, Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Κυργιάκος, Βόκολος, Τσιάρτας Ζαγοράκης, Σαλπιγγίδης, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης. Παρόντες εκ μέρους των παλαιμάχων του Άρη ήταν και οι Κωφίδης, Σαπουντζής, Μουστακίδης οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν. Παρών και ο προπονητής του Άρη Νίκο Κωστένογλου.

Ο Λεκμπέλο ήταν συγκινημένος και ευχαρίστησε τους παλαιούς του συμπαίκτες, αλλά και τους Έλληνες διεθνείς που σήκωσαν το Euro. Για την ιστορία, η Εθνική Ελλάδας νίκησε 6-1. Τα γκολ σημείωσαν οι Καραγκούνης (2), Κούτσης, Γιαννακόπουλος (2) και Τσιάρτας, ενώ για τους βετεράνους του Άρη μείωσε σε 6-1 ο Κυζερίδης.

ΑΡΗΣ: Τολούδης, Χατζόγλου, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Βένος, Κούης, Χαραλαμπίδης, Τζήμας, Χατζηνικολάου, Κυζερίδης, Δράμπης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔAΣ 2004: Νικοπολίδης, Βόκολος, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Βάλλας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης.

To Top