ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To πιο… περίεργο Κύπελλο δεκαετιών και χωρίς VAR! O Θεός να βάλει το χέρι του

To πιο… περίεργο Κύπελλο και χωρίς VAR! O Θεός να βάλει το χέρι του. Ξεκίνημα σήμερα με την πιο περίεργη μορφή των τελευταίων δεκαετιών για το κύπελλο Ελλάδας (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ το πρόγραμμα ΕΔΩ).

Όλα είναι τόσο περίεργα και τόσο διαφορετικά, ελέω του lockdown, των απαγορεύσεων, των άδειων γηπέδων. Η ΕΠΟ δεν έδειξε για μια ακόμη φορά αντανακλαστικά και σε συνεργασία με την γενικότερη ολιγωρία ξεκινάει σήμερα έναν θεσμό από την φάση των 16 με… 14 ομάδες της Superleague 1! Παγκόσμια πατέντα κι ενώ από το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε η Superleague 2.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες της 6ης φάσης είναι διπλοί και οι νικητές θα πάρουν το εισιτήριο για την 7η φάση (προημιτελικά), στην οποία κάθε ζευγάρι θα δώσει από δυο ματς (9-11/2 και 2-4/3), ενώ δεν θα υπάρχει VAR στη συγκεκριμένη φάση! Παρά τις όποιες δικαιολογίες και επιχειρήματα, το ότι δεν θα υπάρχει VAR, ενώ θα αγωνιστούν ομάδες της Superleague 1 που έχουν την υποδομή δεν… χωνεύεται εύκολα. Είπαμε ο απόλυτος συνδυασμός: η οργάνωση της αθλητικής Ελλάδας και η ΕΠΟ της εξυγίανσης.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

To Top