Το προφίλ της «Traffic»: Αξιοποίηση ταλέντων σε Βραζιλία και Ευρώπη

Πάνω από τριάντα χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο του αθλητικού μάρκετινγκ, με έδρα τη Βραζιλία και παραρτήματα σε ΗΠΑ, Πορτογαλία και Ολλανδία, έχει να επιδείξει η εταιρεία «Traffic», με την οποία σχεδιάζει να συνεργαστεί η πλευρά Αθανασιάδη στο κομμάτι της ανεύρεσης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Στο πελατολόγιό της, μάλιστα, έχει βρεθεί και ο Κεϊρίσον της Μπαρτσελόνα.

Η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 και ειδικεύεται στην ανεύρεση και διαχείριση νέων ταλέντων, λειτουργώντας ως συνιδιοκτήτρια και παραχωρώντας τους παίκτες ως δανεικούς έναντι χαμηλής αμοιβής, αλλά με το δικαίωμα να λάβει σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής μεταπώλησής τους.

Μεταξύ άλλων, η «Traffic» έχει υπό τον έλεγχό της και αρκετούς συλλόγους που λειτουργούν ως «φυτώρια» ανάδειξης ταλέντων: Τις βραζιλιάνικες Ντεσπορτίβο Μπραζίλ και Ιτουάνο, την πορτογαλική Εστορίλ της Β’ κατηγορίας, την οποία ελέγχει από το 2009, καθώς και την αμερικανική Μαϊάμι που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα MLS.

Οι δραστηριότητές της, άλλωστε, επεκτείνονται στις συγκεκριμένες χώρες και όχι μόνο, αφού διαθέτει πέντε διαφορετικά γραφεία στη Βραζιλία, αλλά και παραρτήματα στο Μαϊάμι, στο Πόρτο Σάλβο της Πορτογαλίας και στο Άμστερνταμ.

Στο πελατολόγιο της «Traffic» συμπεριλαμβάνονται αρκετά ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, με πιο διάσημο τον 24χρονο Κεϊρίσον, ο οποίος αποκτήθηκε το 2009 από την Μπαρτσελόνα αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί σ’ αυτήν και έτσι παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά στις Μπενφίκα, Φιορεντίνα, Σάντος, Κρουζέιρο και Κοριτίμπα, όπου και αγωνίζεται σήμερα.

To Top