Σαουρίδης: «Η δυναμική της Λέσχης είναι μηδενική, γιατί έχει δεχτεί πόλεμο»

Στο βήμα της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ ζήτησε να ανέβει ο μέχρι πρόσφατα πρόεδρος του Super 3, Γιάννης Σαουρίδης, ο οποίος κατέθεσε την άποψή του για τους λόγους που δεν έκαναν το πρωτοφανές στην Ελλάδα «πείραμα» της Λέσχης να πετύχει…

Ο Γιάννης Σαουρίδης ξεκίνησε λέγοντας: «Θα ήθελα να κάνω μια μίνι αναδρομή χωρίς να σας κουράσω, όσον αφορά τη Λέσχη και την φιλοσοφία την οποία πιστεύω ότι πρεσβεύει. Πιστεύω ότι η ιδεολογία που επέλεξε να πρεσβεύει ο Άρης είναι περήφανη και ανεξάρτητη. Εμείς σαν σύνδεσμος τότε, παρεμπιπτόντως το καινούριο αίμα χρήζει της απολύτου εμπιστοσύνης και αγάπης όλων, ξέραμε ότι ο δρόμος θα είναι πολύ δύσκολος μέσα σε αυτήν την Ελλάδα. Ξέρουμε όλοι τι έχει υποστεί ο σύλλογος αυτός. Όταν έγινε η Κοινωνία Μελών φωνάζαμε με όλη την ψυχή μας ότι αυτή η Λέσχη θα πρέπει να αγκαλιαστεί από όλους τους οπαδούς του Άρη. Σε όλο αυτό το διάστημα όλο αυτό το εγχείρημα έχει δεχτεί απίστευτο πόλεμο, τρικλοποδιές και έχει λοιδορηθεί με κύριο άξονα εμένα και τον σύνδεσμο. Επειδή αυτή η διάβρωση και δολιοφθορά δεν έτυχε της απάντησης, μπήκε σαν σαράκι μέσα στην Κοινωνία Μελών, με αποτέλεσμα να προσφέρει ελαχιστότατα. Πρέπει να ενισχύουμε τις άμυνές μας».

Και συνέχισε, στο ίδιο ύφος: «Οι σύνδεσμοι είναι θεσμικό όργανο και πρέπει να προστατεύονται. Μηδενική είναι η άμυνα του Άρη. Προσπαθούμε να βρούμε μια λύση κάποια άτομα που είμαστε εδώ τώρα. Πρέπει να σταματήσει να συκοφαντείται ο σύνδεσμος… Εμένα μου έχουν κάψει το αμάξι, το μαγαζί μου… Τα περουσιακά μου στοιχεία είναι το μπαράκι και 1/3 μαγαζιού μαζί με τον Γρανούζη και έναν ακόμα Αρειανό. Οι καταθέσεις μου είναι για να μπορώ να ζήσω έναν, δύο μήνες. Έχει γίνει καραμέλα να λοιδορούν τον Super 3, εμένα και ίσως το απεύχομαι και άλλα παιδιά… Δεν πάει η δουλειά έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να δούμε χαΐρι έτσι, εκτός κι αν αλλάξουμε ρότα. Αυτή τη στιγμή τα θέματα που συζητάμε είναι σοβαρά, αλλά όποια λύση κι αν βρούμε, θα ξαναγυρίσουμε εδώ. Η δυναμική της Λέσχης είναι μηδενική, γιατί έχει δεχτεί πόλεμο. Υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν εκδικητικά. Ο κ. Στεφανίδης είχε πάρει 25% στις προηγούμενες εκλογές. Αυτό το 25% τι λέει; Τίποτα. Ψήφισε τον Στεφανίδη, γιατί ο Super 3 δεν ήταν με τον Στεφανίδη».

To Top