Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενσωματώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (04/08) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Όπως αναμενόταν, ο «Greek Freak» έδωσε κανονικά το «παρών» στη σημερινή προπόνηση της «γαλανόλευκης» στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Eurobasket 2025.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είχε πάρει σχετική άδεια από την Ομοσπονδία να απουσιάσει για μερικές ημέρες.

Έτσι λοιπόν, για πρώτη φορά στην προετοιμασία της Εθνικής, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας μας, Βασίλης Σπανούλης, είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συνεχίζοντας το «χτίσιμο» και την σκληρή δουλειά ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως την ερχόμενη Τετάρτη (06/08, 20:00), η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο σε φιλική αναμέτρηση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Σιώπης

Ο Μανώλης Σιώπης προπονήθηκε με τα χρώματα της Εθνικής δίνοντας ακόμα μια λύση στον Γκουστάβο Πογέτ. Η γαλανόλευκη μετρά αντίστροφα για τα ματς κόντρα σε Ιρλανδία (16/6) στη Νέα Φιιλαδέλφεια και Γαλλία (19/6) στο Παρίσι.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Ριζούπολη, ενσωματώθηκε ο Μανώλης Σιώπης, ενώ ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ακολούθησε και σήμερα ατομικό λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον μηρό και αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ο Γιώργος Μασούρας έχει πάρει ειδική άδεια από τον ομοσπονδιακό προπονητή και θα υπολογίζεται κανονικά από τη Δευτέρα.

Θυμίζουμε ότι ο Παγέτ έχει, επίσης, τους Βλαχοδήμο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα, Παπανικολάου, Λημνιό, Παυλίδη, Πασχαλάκη, Μπάλντοκ, Ρέτσο, Γιαννούλη, Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Πέλκα, Αθανασιάδη, Ρότα, Κουλιεράκη, Τζαβέλλα, Μάνταλο, Κωνσταντέλια, Μπακασέτα, Μαυροπάνο και Χατζηγιοβάνη.

Την Κυριακή 11/6 οι διεθνείς έχουν ρεπό και η αποστολή θα συγκεντρωθεί εκ νέου την Δευτέρα το πρωί για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων με τους Ιρλανδούς και Γάλλους, ενώ θα ενσωματωθούν και οι «Αμερικάνοι» Γιακουμάκης και Φούντας, που παίζουν τα ξημερώματα οι ομάδες τους, Ατλάντα και DC United.

To Top