Αφού προκάλεσαν το μπάχαλο, ο Ναούμ μιλάει για απλή… παρεξήγηση!

O ταμίας της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άρης Ναούμ, και μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις. Τον τρόπο με τον οποίο πήραν τις αποφάσεις, τη διοικούσα επιτροπή αλλά και για το σχηματισμό της νέας διοίκησης.

Ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε πρόθεση της ΚΜΑ να παραιτηθούν τα μέλη της διοικούσας, αναφέρθηκε σε παρεξήγηση, σε μια γενική προσπάθεια να… σώσουν ότι σώζεται, μετά το μπάχαλο που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες τρεις μέρες. Προφανώς ζούνε όλοι σε ένα… παράλληλο σύμπαν.

Φυσικά αν ήταν παρεξήγηση γιατί δεν τους σταμάτησαν πριν βγει η ανακοίνωση και πριν γίνει… μύλος η ομάδα; Βέβαια, οι δηλώσεις του έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έχει δηλώσει ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε σε τακτική και συνειδητή απόφαση της ΚΜΑ!

Διαβάστε πατώντας εδώ

O κόσμος του Άρη ζήτησε αλήθειες. Ακόμη και σε αποφάσεις λανθασμένες, τολμηρές, με κόστος ή δύσκολες απαιτεί ειλικρίνεια και το “θάρρος της γνώμης”!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τις αποφάσεις της ΚΜΑ:

«Δεν υπήρχε καμία πρόθεση για παραίτηση των τριών παιδιών της διοικούσας επιτροπής. Δεν είχε περάσει ποτέ αυτή η διάθεση από την ΚΜΑ στα τρία μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Υπάρχει ειλημμένη απόφαση του Δ.Σ. της ΚΜΑ να αποκτήσει ο Άρης διοίκηση πρωτοδικείου, αυτή είναι η πρόθεση της ΚΜΑ εδώ και καιρό τώρα. Για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατό πριν ένα μήνα και ο καιρός πέρασε. Θεωρούμε ότι ένα προπονητικό σοκ δεν είναι ικανό από μόνο του να διορθώσει την κατάσταση, χρειάζεται μια διοικητική ηρεμία και σταθερότατα. Εμείς προσπαθούμε να τη φέρουμε με τη διοίκηση πρωτοδικείου που πρέπει να γίνει».

Για τη διοικούσα επιτροπή:

«Τα παιδιά πολύ απλά παρεξήγησαν και παρεξηγήθηκαν σχετικά με την κουβέντα που κάναμε την Τρίτη το πρωί. Εμείς τους είπαμε ότι επειδή είναι μια ειλημμένη απόφαση και φταίμε που δεν έχει γίνει διοίκηση πρωτοδικείου εδώ και καιρό και με τη δική τους άρνηση αλλά γενικότερα με τη δυσκολία των προβλημάτων αλλά κυρίως των διχαστικών τάσεων που κυριαρχούν στον Άρη. Υπήρχε μια δυσκολία να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα και γενικότερα λόγω της κατάστασης που αποτρέπουν να ασχοληθούν. Τα παιδιά απλός παρεξήγησαν την κουβέντα που κάναμε την
Τρίτη.

Δεν τους ζήτησε κανείς καμία παραίτηση, δεν τους είπε κανείς μάγκες φεύγετε τους είπαμε απλά παγώστε για μια μέρα την πρόσληψη προπονητή, διότι φανταστείτε την Τετάρτη να υπήρχε κανονικά διοίκηση και η καινούργια διοίκηση να είχε έναν προπονητή που προσελήφθη την προηγούμενη μέρα. Δεν τους είπαμε ποτέ μάγκες τελείωσε η δουλειά σας. Το ξεκαθαρίσαμε και το καταλάβανε και οι ίδιοι. Υπήρχε μια παρεξήγηση που πέρασε και στο κόσμο».

Για τον Ισπανό προπονητή:

«Την Τετάρτη το βράδυ στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου όταν συζητήθηκε με τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος και αποφασίσαμε ότι αφού υπάρχει προεργασία από το ποδοσφαιρικό τμήμα και υπήρχαν προτάσεις για προπονητές. Εκεί πέρα είπαμε να τεθεί το θέμα προς συζήτηση και σχεδόν πλειοψηφικά αποφασίστηκε να συζητηθεί το θέμα με τον Ισπανό προπονητή. Όσο γνωρίζω δεν υπάρχει συμφωνία και θα έρθει για τις τελικές συζητήσεις».

Για σχηματισμό της διοίκησης:

«Η ομάδα θα αποκτήσει διοίκηση πρωτοδικείου μόνο αφού τα άτομα που θα επιλεχθούν θα έχουν συγκεκριμένα κριτήρια που να εξασφαλίζουν μια διοικητική σταθερότητα και ηρεμία. Αν δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΚΜΑ και Ερασιτέχνη ότι για αυτό που συμφωνήσαμε να κάνουμε δε θα προχωρήσουμε στο σχήμα αυτό.

Δεν υπάρχει συμφωνία με το διοικητικό συμβούλιο. Το ιδεατό είναι να μπούνε άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το 2004-2012, αυτό είναι το ιδεατό. Δε σήμαινε όμως αυτό ότι δε θα υπάρχουν άλλα κριτήρια, δε θα γίνει επιπολαιότητα. Αυτό που θα συμφωνήσουμε πρέπει να εγγυηθεί διοικητική σταθερότατα και ηρεμία. Αν δε γίνει αυτό θα προσφύγουμε στη λύση της Γενικής Συνέλευσης».

To Top