Ο Όλε του… Άρη και πάλι στους πάγκους, μίλησε για την Ελλάδα και την κρίση

Ο κατά πολλούς κορυφαίος ξένος που φόρεσε τη φανέλα του Άρη και παλιός προπονητής της ομάδας, Όλε Σκόμποε συμφώνησε να αναλάβει από την 1η Ιανουαρίου του 2013 την τεχνική ηγεσία της νορβηγικής Βάλντρες ΦΚ, ομάδας δεύτερης κατηγορίας.

Με την ευκαιρία της επιστροφής του στους πάγκους ο Δανός τεχνικός μίλησε και για τη «δεύτερη πατρίδα του», όπως αποκάλεσε την Ελλάδα, η οποία μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ρεπορτάζ της ανάληψης της ομάδας από τον Σκόμποε γίνεται εκτενής αναφορά στο… κιτρινόμαυρο παρελθόν του!

Ο 63χρονος Όλε που πριν από μερικούς μήνες βρέθηκε στην Ελλάδα για αρκετές βδομάδες δούλευε μέχρι πρότινος ως ανιχνευτής ταλέντων στη δανέζικη Χέρινγκ. Με αφορμή τη συμφωνία του με τη νορβηγική ομάδα αναφέρθηκε και στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο πλήττεται από την κρίση.

«Η πρόσφατη επίσκεψη μου στην Ελλάδα, την οποία θεωρώ δεύτερη πατρίδα μου δεν αποδείχθηκε καλή εμπειρία. Η κρίση επηρεάζει τα πάντα. Ο Παναθηναϊκός μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες οφείλει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να δουλέψει κάποιος στην Ελλάδα ως προπονητής», τόνισε και συμπλήρωσε σχετικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της νορβηγικής ομάδας.

«Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά. Η Βάλντρες είναι μια υγιής και πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Έχει στη σύνθεση της τρεις Ισπανούς παίκτες και όλα πάνε βάσει του πλάνου που έχουμε ετοιμάσει».

To Top