Την τελευταία στιγμή για Αγκάνθο! Επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Καπετάνος

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Νταβίντ Αγκάνθο! Ο Ισπανός προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο δεν είναι απόλυτα έτοιμος και η παρουσία του παραμένει ερωτηματικό!

Αντίθετα, διαθέσιμος είναι ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Σε ότι αφορά στο βασικό σχήμα ουσιαστικά παίζονται δυο θέσεις. Η μια αφορά στην δεξιά πτέρυγα μεσοεπιθετικά και η άλλη αυτή του προωθημένου επιθετικού. Εφόσον ο Αγκάνθο δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε την θέση του θα πάρει ο Κανούλας. Το άλλο δίλημμα έχει να κάνει με την συμμετοχή Σουνά ή Καζναφέρη, με τον Γιαννιώτα να παίρνει θέση στην άλλη πτέρυγα.

Μια αλλαγή αναμένεται στη μεσαία γραμμή. Εκεί ο Καπετάνος φαίνεται ο επικρατέστερος για να συμπληρώσει την τριάδα. Σε αυτή την περίπτωση θα μείνει εκτός ο Οικονομόπουλος.

Κοέλιο, Παπαστεριανός θεωρείται βέβαιο πως θα καλύψουν τον χώρο ευθύνης τους ανασταλτικά.

Η τετράδα της άμυνας συμπληρώνεται από τους Μαργαρίτη, Παπαζαχαρία, Γιαννίτση, Ψυχογιό. Ο τελευταίος ενδέχεται να μη αρχίσει το παιχνίδι και στη θέση του να τοποθετηθεί ο Καζναφέρης, εφόσον επιλεγεί τελικά ο Σουνάς στην επίθεση. Ο Μάρκος Βελλίδης θα υπερασπιστεί τα δοκάρια των κίτρινων.

 Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ για την αποστολή του Άρη για το παιχνίδι

To Top