ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναβολή στην ΕΠΟ για ΟΦΗ δυο υποθέσεων οφειλών

Νέα αναβολή πήραν δύο υποθέσεις του ΟΦΗ στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Την Τρίτη (21/11) είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση των εφέσεων της ΠΑΕ κατά των αποφάσεων της Α’ ΕΕΟΔ για τους Κώστα Δαύκο, Ίμπαν Ράντι, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News αμφότερες αναβλήθηκαν για τις 19 Δεκεμβρίου.

Ο νομικός της ΠΑΕ, Δημήτρης Βαγιάκος εκπροσώπησε τον ΟΦΗ στη διαδικασία και ζήτησε αναβολή, γιατί γίνονται προσπάθειες εξόφλησής τους. Μάλιστα, η ομάδα του Ηρακλείου με δελτίο Τύπου ενημέρωσε ότι καταβλήθηκε ένα μέρος των οφειλομένων στον Δαύκο. Όπως ανέφερε:

«Με ενέργειες του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, μια ακόμη υπόθεση που απασχολεί τον ΟΦΗ από το παρελθόν, είναι σε καλό δρόμο. Πρόκειται για την οφειλή του ΟΦΗ προς τον πρώην τερματοφύλακα Κώστα Δαύκο.

Με την παρέμβαση του κ. Τσάλου, ο Δαύκος, έλαβε την Τρίτη (21/11) ένα ακόμη σημαντικό ποσό, έναντι της οφειλής που υπάρχει προς αυτόν, γεγονός που επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την καλή διάθεση που υπάρχει από πλευράς ΟΦΗ, για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος.

Πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ, είναι να διευθετηθούν και οι υπόλοιπες υποθέσεις, που απασχολούν τον ΟΦΗ, για τις οποίες και έχει ζητήσει την βοήθεια και την οικονομική συμμετοχή και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ, ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να απαλλαγεί από οφειλές της περσινής χρονιάς».

To Top