ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οσμή σκανδάλου της ΕΠΟ για τον τελικό! Φαιδρότητες τα περί UEFA και η περίεργη επιμονή για την ημερομηνία

Όπως αναφέραμε και χθες από την πρώτη στιγμή δεν υπάρχει κανένα κώλυμα για τη διεξαγωγή του τελικού το Σάββατο 25/5 και τα όσα αναφέρονται περί UEFA είναι φαιδρότητες.

Το επισημαίνουμε και σήμερα, μια και κυκλοφόρησε η είδηση για μια… επιστολή της ΕΠΟ για να πάρει τάχαμου, δήθεν… άδεια για να γίνει ο τελικός το Σάββατο 25/5, μια και την ίδια μέρα θα γίνει ο τελικός του Champions League γυναικών. Μάλιστα το… περιβάλλον της Ομοσπονδίας το πήγε και παρακάτω, (προ)βλέποντας πιθανή μέρα την Πέμπτη 23/5 για τον ελληνικό τελικό.

Πρόκειται πλέον για οσμή σκανδάλου που γεννάει πολλά ερωτηματικά. Όπως αναφέραμε ήδη από χθες με μια πιο προσεκτική ματιά, αποδεικνύεται ότι πρόκειται για αστειότητες τα όσα αναφέρονται περί κωλύματος. Κι αυτό γιατί η UEFA σιγά να μην ασχοληθεί με την ΕΠΟ και τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, τη στιγμή ειδικά που σε… υπανάπτυκτες ποδοσφαιρικά χώρες, όπως η Αγγλία, η Γερμανία και η Γαλλία γίνονται Σάββατο 25/5 οι τελικοί κυπέλλου! Και μάλιστα οι… άσχετοι κάνουν τον τελικό με κόσμο! Γιατί δεν ρωτούσαν τον Μπαλτάκο για το “khow how” περί τελικού κεκλεισμένων των θυρών.

Έτσι λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Τελικός κυπέλλου Αγγλίας: 17.00 Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τελικός κυπέλλου Γερμανίας: 21:00 Καϊζερσλάουτερν – Λεβερκούζεν.

Τελικός κυπέλλου Γαλλίας: 22:00 Λυών – Παρί Σεν Ζερμέν.

To Top