ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης στο ΟΑΚΑ για να τους χαλάσει το πλάνο! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά θα επιδιώξει σήμερα (17:00) να κερδίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον σε μια σειρά, όπου τα δύο προηγούμενα παιχνίδια φανερώνουν ξεκάθαρα ότι κάποια πράγματα έχουν προαποφασιστεί.

Τα διαιτητικά εγκλήματα και στα δύο παιχνίδια έχουν φέρει την σειρά στο 2-0 υπέρ της ΑΕΚ. Είναι πιθανό σήμερα να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Άρη για την φετινή χρονιά, όμως μέσα στην ομάδα όλοι ενστερνίζονται αυτό που δήλωσε ο Σπύρος Μούρτος, πως κατέβηκαν στην Αθήνα για να πάρουν το “διπλό”.

Το ότι το θέλουν είναι δεδομένο. Μπορούν όμως; Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κατεβαίνει αποδεκατισμένη να παίξει τον τρίτο αγώνα της σειράς. Νοκ άουτ ο Γουίλ Κάμινγκς, νοκ άουτ εδώ και καιρό ο Τζάστιν Τζάκσον, εξαιρετικά αμφίβολος ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, με δύο… μισές προπονήσεις ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, ανέτοιμοι λόγω τραυματισμών οι Βασίλης Ξανθόπουλος και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Με αυτά τα δεδομένα το έργο των κίτρινων γίνεται δύσκολο, αν συνυπολογίσει κανείς ότι η ομάδα είναι στοχοποιημένη διαιτητικά (δεδομένο κι αυτό…), τότε μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι σήμερα τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες και ο Πρίφτης θα τα δώσουν όλα, για να γυρίσουν την σειρά στην Θεσσαλονίκη, για έναν τέτοιο αγώνα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, ότι κι αν γίνει…

To Top