ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παίζει ο Καλινόσκι με Άρη, δεν προλαβαίνει ο Σχορτσανίτης

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν θα αγωνιστεί αύριο απέναντι στον Άρη, όμως κανονικά υπολογίζει ο Κώστας Μέξας τον Τάιλερ Καλινόσκι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πελοπόννησος “ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν υπολογίζεται για τον αγώνα. Ο «Σόφο» ούτε χθες ήρθε στην Πάτρα, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από τον Απόλλωνα, υποβλήθηκε σε κάποιες έξτρα εξετάσεις από τους γιατρούς του και έτσι η άφιξή του στην πόλη μας θα γίνει τελικά αύριο. Αυτό σημαίνει ότι ο Κώστας Μέξας είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον Αρη χωρίς τον Σχορτσανίτη.

Ακολούθως, τα προβλήματα με τους μικροτραυματισμούς των Μπάβτσιτς, Τσιάρα, Κόμπινς (ενοχλήσεις στον αχίλλειο) και Καλινόσκι αποτελούν «πονοκέφαλο», με τους τρεις παραπάνω παίκτες να έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις αυτήν την εβδομάδα. Ο τελευταίος, πάντως, που απουσίασε για ένα 10ήμερο περίπου, προπονήθηκε χθες και υπολογίζεται ενόψει Αρη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τρεις που συμμετείχαν στην χθεσινή προπόνηση.

Και τέλος, ο Κώστας Μέξας δεν υπολογίζει για μια ακόμη αγωνιστική τον τραυματία Σαράντη Μαστρογιαννόπουλο, ο οποίος θα επιστρέψει στα παρκέ στις αρχές του 2017.

Οπως καταλαβαίνετε, η προετοιμασία υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι και ό,τι καλύτερο για το αυριανό παιχνίδι, όμως οι «μελανόλευκοι» θα παλέψουν για την υπέρβαση”.

To Top