ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέος πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν ο Σαρκοζί!

Σύμφωνα με την γαλλική έκδοση του περιοδικού GQ, ο πρώην πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας, Νικολά Σαρκοζί θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν!

Δεν είναι άσχετος με την Παρί Σεν Ζερμέν, ούτε με το ποδόσφαιρο. Βρίσκεται στα VIP του «Παρκ ντε Πρενς» στο 90% των εντός έδρας παιχνιδιών, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί. Είναι ο άνθρωπος που έκανε το προξενιό ανάμεσα στους Άραβες ιδιοκτήτες και την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις κακές γλώσσες να λένε πως έδωσε ως αντάλλαγμα την επιρροή του στον Μισέλ Πλατινί ώστε το Κατάρ να αναλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Κι αν ο Νικολά Σαρκοζί άφηνε για πάντα την πολιτική και αφοσιωνόταν στο ποδόσφαιρο; Σύμφωνα με αποκλειστικό – βόμβα της γαλλικής έκδοσης του περιοδικού GQ, ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Ταμίν Αλ-Τάνι σκέφτεται πολύ σοβαρά να δώσει την προεδρία του συλλόγου στον τέως πρόεδρο της Γαλλίας, κάτι που που αν επαληθευτεί το δημοσίευμα θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του γαλλικού περιοδικού στις αρχές του μήνα με αφορμή την πρόσφατη αγωνιστική κρίση των Παριζιάνων έγιναν τρεις συσκέψεις με αντικείμενο το συγκεκριμένο θέμα, με τον Αλ-Τανί να αποφασίζει ότι ο Νικολά Σαρκοζί έχει ότι χρειάζεται για να αναβαθμίσει σε παγκόσμιο επίπεδο το brand name του συλλόγου, που ακόμα δεν έχει κάνει την έκρηξη σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Το 2013 μάλιστα, ο Σαρκοζί είχε δηλώσει στο Paris Match τον μεγάλο του πόθο: «αν δεν επανεκλεγώ το 2017, τότε θα γίνω πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν», με την βούληση της Παρί Σεν Ζερμέν να ανακατευτεί με το ποδόσφαιρο να μοιάζει δεδομένη!

Πηγή: sdna.gr

 

To Top