ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εικόνα διάλυσης στον Ηρακλή, χρέη, προσφυγές και τάσεις φυγής

Εικόνα διάλυσης στον Ηρακλή, προσφυγές και τάσεις φυγής! «Σήμα κινδύνου» εκπέμπει ο Ηρακλής μετά και τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδας, όχι φυσικά για το γεγονός αυτό καθ’ εαυτό, αλλά λόγω της διοικητικής και οικονομικής αποσύνθεσης. Οι περισσότεροι των ποδοσφαιριστών επιθυμούν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αλλά μερικοί από αυτούς ήδη συζητούν προτάσεις και προσφορές που τους γίνονται, όπως αναφέρει το sentragoal.gr.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ τονίζονται τα εξής: “Ο Ντούσαν Περνίς, Σλοβάκος τερματοφύλακας ήδη ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την επιστροφή στην πατρίδα του έχοντας ήδη καταθέσει προσφυγή για την απελευθέρωση του διεκδικώντας ποσό 118.000 ευρώ που αντιστοιχούν στο φετινό και μεγάλο μέρος του περυσινού του συμβολαίου, για τα οποία μένει απλήρωτος.

Επίσης ο Βραζιλιάνος μέσος Λεοζίνιο είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα και να συνεχίσει σε άλλην και προς το παρόν για τον ξένο παίκτη ενδιαφέρον έχει δείξει ο Λεβαδειακός. Παρομοίως  και ο Περόνε. Ο Αργεντινός επιθετικός βλέπει την  δυσχερή κατάσταση που διέρχεται ο σύλλογος και είναι αποφασισμένος να συζητήσει με τον εκπρόσωπο της διοίκησης Νίκο Καγιούλη για το μέλλον του στην ομάδα, εφόσον δεν διευθετηθούν οι οφειλές που υπάρχουν.

Με όλα αυτά ο Ηρακλής είναι στα πρόθυρα πρόωρης διάλυσης αφού πριν την αγωνιστική του κατάρρευση προηγείται η οικονομική που έχει συντείνει σε μεγάλο βαθμό και για την σημερινή αγωνιστική κατάσταση”.

To Top