ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οφείλει στην ιστορία του να παλέψει για τις ελπίδες πρόκρισης στο Αβελίνο (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Ο Άρης θεωρητικά έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει σήμερα (21:30) να κερδίσει μέσα στην Ιταλία την Αβελίνο.

Οι κίτρινοι μετά την ήττα από τον Κόροιβο στο Αλεξάνδρειο μπήκαν σε περιπέτειες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καλό μετά από μια τόσο οδυνηρή ήττα, αλλά μέσα από τέτοια αποτελέσματα “γεννιούνται” και σπουδαίες αντιδράσεις.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ευχής έργο είναι να βγάλουν οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη μια τέτοια αντίδραση σήμερα, αν και το έργο τους είναι πολύ δύσκολο, διότι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων ο Άρης αποδυναμώθηκε και δυσχέρανε τη θέση του και η Αβελίνο είδε τους τραυματίες τότε – Φεσένκο και Φιτιπάλντο – να επιστρέφουν στη δράση και πλέον είναι μια πλήρης και πολύ ποιοτική ομάδα.

Ο Άρης μετράει έξι σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσπαθεί να αντιδράσει, είναι δύσκολο να πάρει το αποτέλεσμα σήμερα, αλλά οφείλει στην ιστορία του και οι παίκτες και οι προπονητές στους εαυτούς τους να κάνουν την προσπάθειά τους.

To Top