ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απορίες για τις δυο ανακοινώσεις της ΕΠΟ

Το θέμα της αδειοδότησης είναι από τα κυρίαρχα της επικαιρότητας για τον Άρη και όχι μόνο. Η ΕΠΟ πάντως προκάλεσε πολλές απορίες με τις δυο ανακοινώσεις της σε ότι αφορά τις ομάδες που αδειοδοτούνται, γεννώντας πολλά “ερωτηματικά”.

Συγκεκριμένα, στις 16:26 η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι:

“Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Α’ Εθνικής κατηγορίας (Super League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931 
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ”.

Δεν υπήρχε δηλαδή το όνομα του Άρη στις ομάδες που δεν χορηγείται άδεια για τη Σούπερ λίγκα, αλλά ούτε γινόταν αναφορά ότι η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει άδεια για την μεγάλη κατηγορία, όπως ξεκαθάριζε παρακάτω για τη Football league, όπου υπήρχε διαχωρισμός των ομάδων που αδειοδοτούνται και εκείνων που δεν παίρνουν άδεια.

Ήταν μια διφορούμενη ανακοίνωση, η οποία αντικαταστάθηκε μετά από περίπου μια ώρα ως “ορθή επανάληψη”. Σε αυτήν την τελευταία “διευκρινίστηκε” ότι η ΠΑΕ Άρης δεν παίρνει αδειοδότηση για τη Σούπερ λίγκα.

Οι δυο αυτές ανακοινώσεις εύλογα δημιουργούν ερωτήματα, τις απαντήσεις στα οποία πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του Άρη:

είχε αρχικά άδεια η ΠΑΕ Άρης για την Σούπερ λίγκα ή όχι;

Κι αν είχε τι άλλαξε στην συνέχεια και δεν δόθηκε;

Ήταν απλά ένα απλό τυπογραφικό λάθος αποτέλεσμα επιπολαιότητας ή όχι; 

 

To Top