Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program.

Πιο αναλυτικά. “O Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με το μεταφραστικό κέντρο Metafraseis24, το οποίο θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Το μεταφραστικό κέντρο Metafraseis24 αποτελεί τη σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή, για τις επίσημες μεταφράσεις και των πιο απαιτητικών πελατών, καθώς διαθέτει ένα πλήθος έμπειρων μεταφραστών και δικηγόρων, μέλη δικηγορικών συλλόγων, εξειδικευμένων στον τομέα των επίσημων μεταφράσεων όλων των ειδών κειμένων.

Εδώ και 10 χρόνια, το μεταφραστικό γραφείο έχει καταφέρει να ενδυναμώσει την πολύγλωσση επικοινωνία στην ελληνική αγορά και να ειδικευτεί στις επίσημες μεταφράσεις, πρωτιά που την ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και της εξασφάλισε την συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις, πολυεθνικές εταιρείες και έγκριτα δικηγορικά γραφεία”.

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία KIDDO, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“H KIDDO είναι μια ελληνική εταιρεία και Brand, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που συστήθηκε στο ελληνικό (και όχι μόνο) κοινό το 2010, από τα αδέρφια Ψάλτη (Αναστάσιο και Ιωάννη). Μέσα στη διαδρομή των 13 αυτών ετών, η εταιρεία διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στον εγχώριο κλάδο των βρεφικών ειδών, λανσάροντας καινοτόμα και πρωτότυπα προϊόντα νέας γενιάς. Με φυσική παρουσία με Πολυκαταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, και διαδικτυακά μέσω του σύγχρονου eshop βρεφικών www.kiddo.gr. Tην ίδια στιγμή εξάγει τα προϊόντα της σε 15 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής και αποτελεί τον μοναδικό πρεσβευτή της Ελλάδος στον κλάδο των βρεφικών με συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού!

Μεγαλύτερη καταξίωση και αναγνώριση των KIDDO έως σήμερα αποτελεί η επιλογή της εταιρίας και του Brand, ως η πρώτη και αποκλειστική εταιρία/brand του κλάδου, και η απονομή Βραβείου Αριστείας από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Repo(we)r Greece, ως ο καλύτερος εκπρόσωπος της ελληνικής επιχειρηματικότητα (στον κλάδο) στο εξωτερικό.

Οι ευαισθησίες των KIDDO δεν σταματούν μόνο στο προσωπικό τους και το πελατολόγιό τους, αλλά διευρύνονται με πράξεις κοινωνικής ευθύνης και ανθρωπιάς σε ετήσια βάση, με την συνεισφορά προϊόντων, παροχών, χρημάτων κ.λπ. σε ανθρώπους και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. Κάποιοι από τους μη κερδοσκοπικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς που κατά καιρούς έχει συμβάλλει ως αρωγός είναι τα: Παιδικά Χωριά SOS – Ελίζα (Ξενώνας φιλοξενίας και προστασίας κακοποιημένων παιδιών), ΕΛΕΠΑΠ (παιδιά με κινητική αναπηρία), ΦΛΟΓΑ (στήριξη παιδιών που νοσούν από καρκίνο) κλπ”.

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία Dole, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η Dole είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας φρούτων υψηλής ποιότητας παγκοσμίως, γνωστή στη χώρα μας κυρίως για τις εξαιρετικής ποιότητας μπανάνες και τον Premium ανανά. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με το «Γρήγορα Χαριλάου».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Το γνωστό καφέ – παντοπωλείο (https://grigoramarket.gr/) στεγάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης, επί της οδού Παπαναστασίου, και θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Στο «Γρήγορα Χαριλάου» πίνουμε τον καφέ μας και ψωνίζουμε για το σπίτι μας, μέσα από το… δεύτερο σπίτι μας, το γήπεδο του ΑΡΗ.

Σας περιμένουμε… στα γρήγορα!”.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συνεργασία με το φροντιστήριο «Ακαδημία».

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση:

“Το φροντιστήριο «Ακαδημία» θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Στις αίθουσες του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Ακαδημία (https://academia.edu.gr/) καθηγητές και μαθητές κάθονται στο ίδιο επίπεδο τραπέζι με βασικό κανόνα τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων 4-5 ατόμων ανά τάξη. Έτσι, συγκροτείται μια αποδοτική σύνθεση, ώστε τα παιδιά να αναπτυχθούν συνεργατικά και κοινωνικά, ξεδιπλώνοντας τις ικανότητές τους και διευρύνοντας τις μεταγνωστικές τους δεξιότητες.

Επίκεντρο της διδακτικής διαδικασίας αποτελεί ο μαθητής και οι εκπαιδευτικές του ανάγκες. Πάνω σε αυτές οικοδομούμε τη νέα γνώση, έτσι ώστε να εμπεδωθεί αποδοτικότερα, να συνδεθεί με την υπάρχουσα και να μπορέσει να ανακληθεί στο βάθος του χρόνου”.

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν ότι το «Menu με… νου» θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Το γνωστό εστιατόριο (https://menumenou.gr/) θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας των τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Αρη.

“Ο Γιώργος Ελευθεριάδης ανέλαβε το 1996 τα ηνία του καφενείου-μεζεδοπωλείου Africa. Το 2017 το Africa βαφτίζεται «Menu με… νου», όμως το όνομα δεν είναι το μόνο που αλλάζει. Η σάλα του έχει διαρρυθμιστεί σε μινιμαλιστικό ύφος και το μενού έχει ως υπόβαθρο την δημιουργική μεσογειακή κουζίνα που αξιοποιεί τα ελληνικά παραδοσιακά υλικά, τα οποία εναλλάσσονται σύμφωνα με την εποχή. Η φιλοσοφία του όμως ήταν και παραμένει μία, κάθε επισκέπτης να ζήσει μία εμπειρία που θα θέλει να επαναλάβει ξανά και ξανά”, αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη νέα συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Αναλυτικά:

“Το Aller Travel (https://aller.gr/) θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για τη σεζόν που ξεκίνησε.

Το ταξιδιωτικό γραφείο ALLER δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού από το 2007. Οι άνθρωποί του γνωρίζουν καλά πως κάθε ταξίδι έχει τη δική του σημασία, τη δική του περιπέτεια, τη δική του ομορφιά.

Με τον σεβασμό που απαιτεί ο τουρισμός, με την άνεση, την ασφάλεια και την ποιότητα, είναι δίπλα σας, αφοσιωμένοι στο να διατηρούν τις υψηλές επαγγελματικές του υπηρεσίες”.

To Top