ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

 Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program ανακοινώθηκε από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν ότι η εταιρεία ΓΑΙΑ Α.Ε. είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ, για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η ΓΑΙΑ Α.Ε. διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, με κάθε είδους σπόρους μεγάλης καλλιέργειας, καλύπτοντας τις ανάγκες των Ελλήνων παραγωγών, αλλά και παραγωγών από χώρες του εξωτερικού. Συνεργάζεται με περισσότερους από 400 έμπειρους παραγωγούς στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι σε συνεργασία με τους καταρτισμένους γεωπόνους της ΓΑΙΑ Α.Ε., παράγουν για την εταιρεία σπόρους υψηλής ποιότητας, απαλλαγμένους από ζιζάνια και ασθένειες”.

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του Aris Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το Aris Elite Basketball Program ανακοινώνουν ότι το Aegean College θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ έως το τέλος της σεζόν 2023-24.

Το Aegean College είναι ιδιωτικό Κολέγιο σε Αθήνα, Πειραιά, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Περιλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές προσαρμοσμένες στην αγορά εργασίας σε συνεργασία με βρετανικά Πανεπιστήμια, διοίκηση Επιχειρήσεων, Επαγγέλματα Υγείας, Κοινωνικές Επιστήμες, Ναυτιλιακά και Τουριστικά επαγγέλματα, σεμινάρια δια βίου μάθησης πιστοποιημένα από διεθνείς φορείς, κορυφαίες υποδομές και ακαδημαϊκό προσωπικό.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη Άρη.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία AIRMAX, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ, ενώ συμβάλλει σημαντικά και στο ταξίδι του ΑΡΗ στο Ντουμπάι για το «Adidas Next Generation Tournament».

Η εταιρία  AIRMΑΧ, μαζί με τη συγγενή εταιρία AIRPLUS, δραστηριοποιούνται στην αγορά του κλιματισμού και εξαερισμού από το 2009 με έδρα τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Έχοντας  προβεί σε στρατηγικές συμφωνίες με πολλούς σοβαρούς οίκους του χώρου (MIDEA, HISENSE, GREE, TOSHIBA, FUJITSU, CARRIER, MITSUBISHI, DAIKIN) διακινούν τα προϊόντα τους Πανελλαδικά και προχωρούν σε  εφαρμογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αποτελούν επίσης  σημαντικούς συνεργάτες, μεταξύ άλλων, του ομίλου Τουρνικιώτη, έχοντας σταθεί αρωγοί από την πρώτη μέρα στην προώθηση των  αντλίων  θερμότητας της MIDEA στην ελληνική αγορά.

AIRMAX

Διεύθυνση: 9ο ΧΛΜ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 57013

ΤΗΛ: 6936801416

AIRPLUS

Διεύθυνση: ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΕΙΑ 27 ΠΥΛΑΙΑ 55535

ΤΗΛ: 2310609090, 2310329400”

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία Kritsimis Jewellery, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για τη φετινή σεζόν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Το Kritsimis Jewellery είναι μία εταιρία με χρόνια εμπειρίας στο χώρο του χρυσού κοσμήματος. Η ιστορία του ονόματος ξεκινά το 1965, όταν ο Γεώργιος Κριτσίμης κατάλαβε το πάθος του για τη δημιουργία κοσμημάτων δουλεύοντας σε εργαστήρια υψηλής κοσμηματοποιίας.

Το 1975 δημιουργεί το πρώτο του εργαστήριο δίπλα στην αρχαία αγορά της Θεσσαλονίκης. Το 1996 έκανε το επόμενο βήμα σε μια μεγάλη καινοτόμα μονάδα στη βιομηχανική περιοχή της Θέρμης σε μια έκταση 1,2 στρεμμάτων. Από εκεί κατάφερε να εξελιχθεί σε μια δυναμική επιχείρηση με ανοδική πορεία με προτεραιότητα πάντα τις νέες τάσεις στο χώρο του κοσμήματος. Το 2009 γεννήθηκε η ιδέα του KRITSIMIS JEWELLERY.

Η δεύτερη γενιά, ο Κριτσίμης Ευάγγελος, ανέλαβε με σεβασμό, το «τιμόνι» της επιχείρησης και δημιούργησε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην Άνω Τούμπα, Γρ. Λαμπράκη 190. Με γνώμονα την ανάγκη της εποχής του internet, τα αδέρφια της οικογένειας θέλησαν να φτάσουν σε κάθε ελληνικό σπίτι και δημιούργησαν το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritsimis.gr.

Το 2014 το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritsimis.gr εξελίσσεται περαιτέρω και ανοίγει το showroom Kritsimis στην Αθήνα, στο Νέο Ψυχικό, Λ.Κηφισίας 162. Ανοιχτοί σε ο,τιδήποτε καινούριο και πρωτοποριακό και πάντα με γνώμονα την εμπειρία και την παράδοση στο κόσμημα το kritsimis.gr προσπαθεί να υπηρετεί τις σύγχρονες τάσεις του κοσμήματος παίρνοντας δύναμη από το παρελθόν και νεανική αισιοδοξία για το μέλλον, γιατί υπηρετούμε αυτό που γνωρίζουμε καλά επί σειρά ετών, το κόσμημα και την πολυτέλεια σε προσιτές τιμές.

Θεσσαλονίκη: Γρ. Λαμπάκη 190, Άνω Τούμπα, 2310928414

Αθήνα: Λ. Κηφισιάς 162, Νέο Ψυχικό, 2106710200

eshop: www.kritsimis.gr

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ.  και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με το πρακτορείο «18-24 Travel», το οποίο θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για τη σεζόν 2023-24.

Το «18-24 Travel» (https://18-24.gr/el/)  είναι μία on line πλατφόρμα ταξιδιωτικών κρατήσεων, με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο.

Με το σύνθημα «Όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα», κλείστε το ταξίδι που επιθυμείτε, με προσιτές τιμές, δόσεις και δώρα.

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program.

Πιο αναλυτικά. “O Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με το μεταφραστικό κέντρο Metafraseis24, το οποίο θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Το μεταφραστικό κέντρο Metafraseis24 αποτελεί τη σίγουρη και αξιόπιστη επιλογή, για τις επίσημες μεταφράσεις και των πιο απαιτητικών πελατών, καθώς διαθέτει ένα πλήθος έμπειρων μεταφραστών και δικηγόρων, μέλη δικηγορικών συλλόγων, εξειδικευμένων στον τομέα των επίσημων μεταφράσεων όλων των ειδών κειμένων.

Εδώ και 10 χρόνια, το μεταφραστικό γραφείο έχει καταφέρει να ενδυναμώσει την πολύγλωσση επικοινωνία στην ελληνική αγορά και να ειδικευτεί στις επίσημες μεταφράσεις, πρωτιά που την ξεχώρισε από τον ανταγωνισμό και της εξασφάλισε την συνεργασία με μεγάλες επιχειρήσεις, πολυεθνικές εταιρείες και έγκριτα δικηγορικά γραφεία”.

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία KIDDO, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“H KIDDO είναι μια ελληνική εταιρεία και Brand, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που συστήθηκε στο ελληνικό (και όχι μόνο) κοινό το 2010, από τα αδέρφια Ψάλτη (Αναστάσιο και Ιωάννη). Μέσα στη διαδρομή των 13 αυτών ετών, η εταιρεία διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στον εγχώριο κλάδο των βρεφικών ειδών, λανσάροντας καινοτόμα και πρωτότυπα προϊόντα νέας γενιάς. Με φυσική παρουσία με Πολυκαταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα, και διαδικτυακά μέσω του σύγχρονου eshop βρεφικών www.kiddo.gr. Tην ίδια στιγμή εξάγει τα προϊόντα της σε 15 χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής και αποτελεί τον μοναδικό πρεσβευτή της Ελλάδος στον κλάδο των βρεφικών με συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού!

Μεγαλύτερη καταξίωση και αναγνώριση των KIDDO έως σήμερα αποτελεί η επιλογή της εταιρίας και του Brand, ως η πρώτη και αποκλειστική εταιρία/brand του κλάδου, και η απονομή Βραβείου Αριστείας από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Repo(we)r Greece, ως ο καλύτερος εκπρόσωπος της ελληνικής επιχειρηματικότητα (στον κλάδο) στο εξωτερικό.

Οι ευαισθησίες των KIDDO δεν σταματούν μόνο στο προσωπικό τους και το πελατολόγιό τους, αλλά διευρύνονται με πράξεις κοινωνικής ευθύνης και ανθρωπιάς σε ετήσια βάση, με την συνεισφορά προϊόντων, παροχών, χρημάτων κ.λπ. σε ανθρώπους και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και που παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο. Κάποιοι από τους μη κερδοσκοπικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς που κατά καιρούς έχει συμβάλλει ως αρωγός είναι τα: Παιδικά Χωριά SOS – Ελίζα (Ξενώνας φιλοξενίας και προστασίας κακοποιημένων παιδιών), ΕΛΕΠΑΠ (παιδιά με κινητική αναπηρία), ΦΛΟΓΑ (στήριξη παιδιών που νοσούν από καρκίνο) κλπ”.

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με την εταιρεία Dole, η οποία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η Dole είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας φρούτων υψηλής ποιότητας παγκοσμίως, γνωστή στη χώρα μας κυρίως για τις εξαιρετικής ποιότητας μπανάνες και τον Premium ανανά. Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συμφωνία με το «Γρήγορα Χαριλάου».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

“Το γνωστό καφέ – παντοπωλείο (https://grigoramarket.gr/) στεγάζεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης, επί της οδού Παπαναστασίου, και θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Στο «Γρήγορα Χαριλάου» πίνουμε τον καφέ μας και ψωνίζουμε για το σπίτι μας, μέσα από το… δεύτερο σπίτι μας, το γήπεδο του ΑΡΗ.

Σας περιμένουμε… στα γρήγορα!”.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη συνεργασία με το φροντιστήριο «Ακαδημία».

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση:

“Το φροντιστήριο «Ακαδημία» θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ του ΑΡΗ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Στις αίθουσες του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Ακαδημία (https://academia.edu.gr/) καθηγητές και μαθητές κάθονται στο ίδιο επίπεδο τραπέζι με βασικό κανόνα τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων 4-5 ατόμων ανά τάξη. Έτσι, συγκροτείται μια αποδοτική σύνθεση, ώστε τα παιδιά να αναπτυχθούν συνεργατικά και κοινωνικά, ξεδιπλώνοντας τις ικανότητές τους και διευρύνοντας τις μεταγνωστικές τους δεξιότητες.

Επίκεντρο της διδακτικής διαδικασίας αποτελεί ο μαθητής και οι εκπαιδευτικές του ανάγκες. Πάνω σε αυτές οικοδομούμε τη νέα γνώση, έτσι ώστε να εμπεδωθεί αποδοτικότερα, να συνδεθεί με την υπάρχουσα και να μπορέσει να ανακληθεί στο βάθος του χρόνου”.

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν ότι το «Menu με… νου» θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Το γνωστό εστιατόριο (https://menumenou.gr/) θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας των τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Αρη.

“Ο Γιώργος Ελευθεριάδης ανέλαβε το 1996 τα ηνία του καφενείου-μεζεδοπωλείου Africa. Το 2017 το Africa βαφτίζεται «Menu με… νου», όμως το όνομα δεν είναι το μόνο που αλλάζει. Η σάλα του έχει διαρρυθμιστεί σε μινιμαλιστικό ύφος και το μενού έχει ως υπόβαθρο την δημιουργική μεσογειακή κουζίνα που αξιοποιεί τα ελληνικά παραδοσιακά υλικά, τα οποία εναλλάσσονται σύμφωνα με την εποχή. Η φιλοσοφία του όμως ήταν και παραμένει μία, κάθε επισκέπτης να ζήσει μία εμπειρία που θα θέλει να επαναλάβει ξανά και ξανά”, αναφέρεται μεταξύ άλλων.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακαδημία Μπάσκετ: Νέος επίσημος υποστηρικτής του ARIS Elite Basketball Program

Ο Α.Σ. Άρης και το ARIS Elite Basketball Program ανακοινώνουν τη νέα συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Αναλυτικά:

“Το Aller Travel (https://aller.gr/) θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Ακαδημίας Μπάσκετ για τη σεζόν που ξεκίνησε.

Το ταξιδιωτικό γραφείο ALLER δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού από το 2007. Οι άνθρωποί του γνωρίζουν καλά πως κάθε ταξίδι έχει τη δική του σημασία, τη δική του περιπέτεια, τη δική του ομορφιά.

Με τον σεβασμό που απαιτεί ο τουρισμός, με την άνεση, την ασφάλεια και την ποιότητα, είναι δίπλα σας, αφοσιωμένοι στο να διατηρούν τις υψηλές επαγγελματικές του υπηρεσίες”.

To Top