Αλλαγή και στο δ.σ. της ΓΕΝΕΣΙΣ – Κουρόγλου, Πετρομελίδης, Πουλιτζίδης η νέα διοίκηση

Μετά την αλλαγή στην διοίκηση της ΚΑΕ Άρης έπειτα από 12 χρόνια, αλλαγή υπήρξε και στο διοικητικό συμβούλιο της μεγαλομετόχου εταιρείας της ΚΑΕ. Μέχρι σήμερα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΝΕΣΙΣ ήταν ο Γιάννης Δαμιανίδης, ωστόσο στην γενική συνέλευση της εταιρείας αποφασίστηκε αλλαγή στο συμβούλιο.

Δεν θα υπάρχει πλέον Δαμιανίδης ούτε στην ΓΕΝΕΣΙΣ και το νέο διοικητικό συμβούλιο θα αποτελείται από δύο μέλη της νυν διοίκησης της ΚΑΕ, τους κ.κ. Κουρόγλου, Πετρομελίδη μαζί με τον Σπύρο Πουλιτζίδη. Αυτοί οι τρεις θα είναι πλέον η νέα διοίκηση της ΓΕΝΕΣΙΣ, που παραμένει μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ Άρης, ανεξάρτητα αν η ομάδα έχει διοίκηση πρωτοδικείου. Τυπικά η νέα διοίκηση θα προκύψει όταν ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που ορίζει ο νόμος περί ανωνύμων εταιρειών.

Το παρών στην σημερινή συνέλευση έδωσαν οι κ.κ. Παπαϊωάννου, Αντωνιάδης, Πόππης, Δαμιανίδης, ο νομικός Γιώργος Αρχανιωτάκης και ο γιος του αείμνηστου, Δημήτρη Τεντοκάλη, που ήταν μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ, όπως και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης.

 

 

To Top