Γιαννίτσης: “Οριακό παιχνίδι, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας”

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης πριν από το πρώτο παιχνίδι του 2013, κόντρα στον Πανιώνιο και κατέθεσε τη δική του άποψη, τόσο γι αυτό το ματς, όσο και για την πορεία που θα πρέπει να διαγράψει η ομάδα του Άρη στον β΄ γύρο.

Διαβάστε τι ακριβώς είπε, στην κάμερα του συνδρομητικού:

-Μιχάλη, ξεκίνημα για το 2013 με παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Οριακό ματς;

« Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πράγματι, είναι οριακό, διότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εχουμε δουλέψει πολύ καλά, όλη την εβδομάδα, αλλά και την περίοδο των γιορτών και πιστεύω θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

-Είναι ένα παιχνίδι, κόντρα στην ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος.

« Σίγουρα ο Πανιώνιος, έχει ένα πολύ καλό σύνολο, όντας μια πολύ καλή ομάδα. Δεν μας φοβίζει όμως, παίζουμε στην έδρα μας και θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς».

-Δεν σε φοβίζουν ούτε οι επιτυχίες του Πανιωνίου εκτός έδρας;

« Ναι, έχει πάρει καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε τις αδυναμίες, αλλά και τα ατού του Πανιωνίου».

-Σε ποιους παίκτες του Πανιωνίου επικεντρώνετε εσείς οι αμυντικοί;

« Δεν μπορώ να πω ειδικά σε ποιους. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως γενικά ο Πανιώνιος, από τη μέση και μπροστά, είναι πάρα πολύ καλή ομάδα».

-Σας δημιουργεί άγχος το ότι στον β΄ γύρο θα πρέπει να μαζέψετε πολύ περισσότερους βαθμούς, απ΄ αυτούς που μαζέψατε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος;

« Η συγκομιδή του α΄ γύρου, δεν ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα, το γεγονός αυτό, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, ότι πρέπει να πάμε πολύ καλύτερα στο β’ γύρο, ώστε να βγει η ομάδα απ΄ αυτό το αδιέξοδο και να πάει εκεί που της αξίζει».

-Περιμένεις κόσμο;

« Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα είναι κοντά μας!».

To Top