ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Γιαννίτσης: “Ευλογία να ξεκινάς από τον Άρη, τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα για Μπακούτση, Μπαγκαλιάνη”

Στο Yellow Radio φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη, Μιχάλης Γιαννίτσης. Μίλησε για τις ευκαιρίες που δόθηκαν σε Μπακούτση και Μπαγκαλιάνη, αλλά και τα επόμενα βήματα τους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά για τα παιδιά που όπως και εκείνος στο παρελθόν- πήραν νωρίς την ευκαιρία στον Άρη:

Είναι ευλογία να ξεκινάς τα ποδοσφαιρικά σου βήματα σε μία ομάδα όπως ο Άρης σε αυτήν την ηλικία. Έχει ένα ειδικό βάρος η φανέλα. Σε τέτοια ηλικία όταν μπαίνεις στα βαθιά προσπαθείς να δικαιώσεις αυτούς που σε πίστεψαν και σε έριξαν μέσα.

Για το αν χρειάζεται και η στήριξη πιο έμπειρων παικτών:

Χρειάζεται στήριξη από παίκτες με τέτοια προσωπικότητα. Σίγουρα και καθοδήγηση από παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση. Είναι πολύ σημαντικό αυτή η στήριξη να υπάρχει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Για το ότι χρειάζεται συνέχεια στην δουλειά από όλα τα παιδιά:

Το πιο δύσκολο είναι η σταθερότητα και η διάρκεια. Έγινε το πρώτο βήμα, αλλά τώρα ξεκινάει το πιο δύσκολο κομμάτι. Η συνεχής δουλειά και η καθιέρωση.

Για το αν έβλεπε τους αγώνες του Άρη:

Παρακολούθησα σχεδόν όλα τα παιχνίδια στα πλέι-οφ. Η ομάδα έκανε πολύ καλά παιχνίδια, στο τέλος την επηρέασε και η έλλειψη κόσμου, και η καραντίνα.

Για τα διαρκείας του Άρη που κυκλοφορούν:

Μακάρι ο κόσμος να στηρίξει στην προσπάθεια της διοίκησης. Μακάρι αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί. Να βάλει και ο κόσμος το λιθαράκι του.

Για τον Άγγελο Χαριστέα:

Έχω πάρα πολύ καλό προαίσθημα για τον Χαριστέα και την δουλειά που θα κάνει. Έχει πολλές παραστάσεις, πολλές επιτυχίες και παρουσία στο εξωτερικό.

To Top