ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Δίλημμα της Λεβάντε για Σαντίκου, περιμένουν Άρης και… Μάλαγα

Ο Αρμάντο Σαντίκου είναι στη μεταγραφική λίστα του Άρη και υπάρχει αναμονή προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις της Λεβάντε για τον 29χρονο επιθετικό.

Ο διεθνής με την Αλβανία φορ, ήταν από τους επτά δανεικούς της Λεβάντε φέτος και ο μοναδικός που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και τα 13 γκολ που σκόραρε με την Μάλαγα.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ στην Ισπανία: “Ο Αλβανός με τα 13 γκολ που πέτυχε, παρότι δεν έχει κάποιο πρόταση ακόμα που να έπεσε στο τραπέζι για το μέλλον του, είναι το λιγότερο πρόβλημα για την Λεβάντε, αν ρίξει κανείς μία ματιά στις εμφανίσεις των υπόλοιπων δανεικών”.

Ο Πάκο Λόπεθ, προπονητής της Λεβάντε, πρόκειται να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του Αρμάντο Σαντίκου, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να στεριώσει στον βαλενθιάνικο σύλλογο.

Στην πατρίδα του Σαντίκου, ωστόσο, κάνουν λόγο για… δίλημμα της Λεβάντε, ως προς το μέλλον του 29χρονου επιθετικού.

Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, οπότε ή ο παίκτης θα πουληθεί τώρα ώστε να γίνει απόσβεση του 1.400.000 ευρώ που δαπάνησε η Λεβάντε για να τον αποκτήσει από την Λέγκια Βαρσοβίας ή θα του ζητηθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις της Λεβάντε σε ότι αφορά την επίθεση, καθώς ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον των βασικών της φέτος επιθετικών.

Αν τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι δεν πάνε όπως επιθυμούν στην Λεβάντε, δεν αποκλείεται να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον Σαντίκου, προκειμένου να κερδίσει στην προετοιμασία μία θέση στο ρόστερ της ομάδας, για την επόμενη σεζόν, σκεπτόμενοι την καλή χρονιά που έκανε φέτος.

Εκτός του Άρη που έχει εκφράσει την επιθυμία του να τον ντύσει στα “κιτρινόμαυρα”, ενδιαφέρον έντονο φαίνεται να δείχνει και η Μάλαγα η οποία περιμένει τις εξελίξεις για να διατηρήσει τον παίκτη στις τάξεις της, έστω και ως δανεικό για δεύτερη σερί σεζόν.

 

 

 

To Top