ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φορτσάρουν στον Άρη για το ρόστερ, δύο εβδομάδες πριν την προετοιμασία!

Το επίσημο “πράσινο φως” από την FIFA περιμένουν στον Άρη, προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν στις πρώτες ανακοινώσεις και από την Δευτέρα να καταθέτουν και τα πρώτα συμβόλαια.

Το έγγραφο από τον Παγκόσμιο Ομοσπονδία αναμένεται σύντομα στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και αν όχι σήμερα, τότε το αργότερο μέχρι την Δευτέρα.

Οι ιθύνοντες του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη προχωρούν τις επαφές, όμως γνωρίζουν πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας.

Εχουν μπροστά τους δύο σχεδόν εβδομάδες για να καλύψουν όσα περισσότερα κενά μπορούν στο ρόστερ, προκειμένου η προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας στις 13 Αυγούστου να ξεκινήσει με έναν ικανοποιητικό αριθμό ποδοσφαιριστών.

Ενδεχομένως, ο Άρης να μην έχει καταφέρει μέχρι τότε να ολοκληρώσει το ρόστερ του, όμως ζητούμενο είναι να έχουν έρθει οι περισσότεροι απ΄αυτούς που βρίσκονται στην μεταγραφική λίστα.

Ούτως ή άλλως, η μεταγραφική περίοδος φέτος ολοκληρώνεται την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, επομένως υπάρχει χρόνος για προσθήκες ακόμα και τότε, εφόσον παρατηρηθεί ότι χρειάζονται διορθώσεις στο ρόστερ ή προκύψει κάποια αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή.

 

To Top