ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επίσκεψη και ομιλία Παπαγεωργίου και Πρέλεβιτς σε μικρούς μαθητές (photos)

Οι πρόεδροι των ΚΑΕ Άρης και ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Χάρης Παπαγεωργίου και Μπάνε Πρέλεβιτς αντίστοιχα, ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέρασαν σπουδαία μηνύματα σε μαθητές δημοτικού σχολείου στην Πολίχνη μετά από πρωτοβουλία του τμήματος μπάσκετ του Άρη με αμαξίδιο.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Με πρωτοβουλία του Άρη Wheelchair B.C. και με αποδοχή της πρόσκλησης από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ , στο πλαίσιο του προγράμματος εξάλειψης της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους , επισκέφθηκαν εκπρόσωποί τους το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Κος Χάρης Παπαγεωργίου , ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Κος Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αθλητής του ΆΡΗ Wheelchair B.C. Τσιντάρης Νικόλαος , ένωσαν τις δυνάμεις τους και πέρασαν μηνύματα ομαδικότητας , θάρρους , αγωνιστικότητας , άμιλλας και συμφιλίωσης στους μικρούς μαθητές . Οι ερωτήσεις που δέχτηκαν πολλές , οι απορίες εύλογες αλλά οι δύο μεγάλοι θρύλοι του Ελληνικού Μπάσκετ δεν σταμάτησαν στιγμή να απαντούν και να μεταφέρουν στους μικρούς φίλους τις εμπειρίες τους .

Σε συμβολικές κινήσεις και των τριών σωματείων παρέδωσαν στην Διεύθυνση του Σχολείου από μια αγωνιστική φανέλα τους τμήματός τους , με τις υπογραφές των παικτών και μία μπάλα μπάσκετ της ΚΑΕ ΆΡΗΣ , επίσης με τις υπογραφές . Εθιμοτυπικά οι μικροί μαθητές ανταπέδωσαν δίνοντας από μία δημιουργία ζωγραφικής , δομημένη από τους μικρούς μαθητές , σε κάθε έναν από τους προέδρους για να κοσμούν τα γραφεία τους .

Η επίσκεψη έκλεισε με πολλές φωτογραφίες , αυτόγραφα και φυσικά τα καθιερωμένα σουτ από τους τρεις παίκτες δείχνοντας το μεγαλείο του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας .

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ».

Δείτε τις φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:

To Top