Ερευνάται για φερόμενη σεξουαλική επίθεση ο Άλβες!

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ισπανικών Αρχών, κατηγορούμενος για φερόμενη σεξουαλική επίθεση σε κορίτσι στην Βαρκελώνη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας «ABC», ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται υπό το καθεστώς έρευνας για φερόμενη σεξουαλική επίθεση η οποία φέρεται να έλαβε χώρα στις 30 Δεκεμβρίου στο κλαμπ «Sutton» στην Βαρκελώνη!
Εκεί όπου ένα κορίτσι ειδοποίησε τους άνδρες της ασφάλειας του μαγαζιού όντας σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λέγοντάς τους ότι ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα έβαλε το χέρι του μέσα στο εσώρουχό της, αγγίζοντάς την παρά τη θέλησή της…
Από το περιβάλλον του Άλβες διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σχέση του με τα περιστατικά τα οποία διαδραματίστηκαν. Συμπληρώνοντας πως ο 38χρονος άσος πέρασε ελάχιστο χρόνο στο συγκεκριμένο μέρος και δεν είχε καμία επαφή μαζί της.
Η αστυνομία της Καταλονίας άνοιξε φάκελο μετά την καταγγελία της κοπέλας, η οποία έκανε εξετάσεις σε τοπικό νοσοκομείο, κατέθεσε και απομένει το θέμα να γίνει επίσημο για να ακολουθήσουν οι σχετικές εξελίξεις.

To Top