«Ηρακλής και Τρίκαλα στη νέα Super League 2 αν αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων»

Η Football League στη συνεδρίαση της Τετάρτης αποφάσισε ομόφωνα να στείλει αίτημα στην ΕΠΟ με το οποίο ζητάει οι δύο έξτρα θέσεις που ενδέχεται να ανοίξουν στη νεοσύστατη Super League 2.

Προς το παρόν είναι ανοιχτό το σενάριο ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη νέα Super League 2 να είναι 14 και όχι 12. Εάν η ΕΠΟ αποφασίσει προς αυτήν την κατεύθυνση, η Football League ζητάει από την ομοσπονδία τις δύο κενές θέσεις να καλύψουν ο Ηρακλής και τα Τρίκαλα.

Ενώ για το κενό που θα δημιουργηθεί στη νεοσύστατη Football League, τα μέλη της Β’ Εθνικής προτείνουν να καλυφθεί από τις ομάδες που τερμάτισαν στη 13η και στ 14η θέση του τρέχοντος πρωταθλήματος, δηλαδή από τον Ηρόδοτο και τον Αιγινιακό.

Αναλυτικα η ανακοίνωση της Football League:

Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE στη συνεδρίαση του της Τετάρτης 15/5/2019, ομόφωνα προτείνει:

Σε περίπτωση που η ΕΠΟ, μετά τις δηλώσεις του Υφυπουργού κ. Βασιλειάδη, αναπροσαρμόσει τον αριθμό των ομάδων που θα μετέχουν στη SUPER LEAGUE 2 από 12 σε 14, θεωρούμε δίκαιο και εύλογο ο αριθμός των συμμετεχουσών ομάδων να συμπληρωθεί από τις ομάδες της FOOTBALL LEAGUE που κατέλαβαν την 11η και 12η θέση και στη νεοσυσταθείσα FOOTBALL LEAGUE τη νέα αγωνιστική περίοδο να μετάσχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τη 13η και 14η θέση του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE, μετά την οριστική επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.

To Top