ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οριστικοποιείται σήμερα η επιστροφή Καββαδά και Γιάνκοβιτς στην δράση

Ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει σήμερα τους παίκτες του στο γήπεδο για προπόνηση μετά το χθεσινό ρεπό, έχοντας στραμμένη την προσοχή του κυρίως στον Βασίλη Καββαδά και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Και οι δύο παίκτες θα είναι στην 12αδα του Άρη για τον σαββατιάτικο αγώνα στην Πάτρα με τον Απόλλωνα. Το αν και πόσο θα χρησιμοποιηθούν από τον Δημήτρη Πρίφτη θα εξαρτηθεί από τις τελευταίες προπονήσεις και πιθανώς την έκβαση του αγώνα.

Ο Καββαδάς εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα σε συγκεκριμένα κομμάτια της προπόνησης, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό. Είναι λογικό να ξεκινήσει η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με λίγα λεπτά συμμετοχής και σταδιακά θα αυξάνονται.

Ο Γιάνκοβιτς έχει παρουσιάσει βελτίωση ως προς την ενοχλήσεις που είχε στο πέλμα και θα φανεί το επόμενο 48ωρο ο βαθμός ετοιμότητάς του. Πάντως και για τον διεθνή φόργουορντ οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πάρει λεπτά συμμετοχής στην Πάτρα.

Ο Καββαδάς έχασε 15 αγώνες στην διάρκεια του (σχεδόν) δίμηνου τραυματισμού του στην μέση.

Ο Γιάνκοβιτς έπαιξε ελάχιστα με τον Κολοσσό και έχασε τα επόμενα τρία παιχνίδια του Άρη με Έλιος Σανς, Κύμη και Μπάκεν Μπέαρς.

To Top