ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η… ζωή χωρίς τον Καμαρά! “Κλειδώνει” τις… έτοιμες επιλογές και περιμένει την ενίσχυση

Ο Άρης θα μπει στον Γενάρη της… φωτιάς χωρίς τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος βρίσκεται ενσωματωμένος στην Εθνική Μαυριτανίας ενόψει του Κόπα Άφρικα. Θα κληθεί να βιώνει τη… ζωή χωρίς τον 26χρονο επιθετικό, ο Άκης Μάντζιος “κλειδώνει” τις… έτοιμες επιλογές και περιμένει την ενίσχυση, εφόσον έρθει και είναι σε θέση να αλλάξει άμεσα τις ισορροπίες.

Κριστιάν Λόπεθ και Δημήτρης Μάνος, το δίδυμο των επιθετικών που ξεκίνησε την περσινή σεζόν και πέρασε σε δεύτερη μοίρα για διάφορους και ήδη γνωστούς λόγους, ετοιμάζεται να περάσει στην πρώτη γραμμή, μπροστά στην πρόκληση των ευκαιριών. Πάντα υπάρχει φυσικά και η επιλογή του Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος εφόσον είναι 100% έτοιμος, θα είναι βασικός υποψήφιος για να αποτελέσει τον επιθετικό κρούσης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

O Λόπεθ προέρχεται από τον σοβαρότατο τραυματισμό του, από τη συμμετοχή του ως δανεικού στην Καρταχένα. Ξέρει και ο ίδιος ότι είναι οι μήνες και της δικής του κρίσης, μια και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ με τον Άρη πέρσι κόντρα στην Λαμία στις 11/9/2020. Ο Άκης Μάντζιος έχει συζητήσει αρκετά με τον Λόπεθ, τόσο για να τον ανεβάζει ψυχολογικά, όσο και για να συνειδητοποιήσει πως θα βρεθεί μπροστά σε αρκετές ευκαιρίες.

Σε ότι αφορά τον Μάνο, κι ο ίδιος γνωρίζει ότι θα έρθουν μέσα στον Ιανουάριο οι ευκαιρίες και καλείται να ανταποκριθεί στον ρόλο που θα του αναθέσει ο Άκης Μάντζιος.

To Top