Η 18η Δεκέμβρη επικρατέστερη ημερομηνία για τη γενική συνέλευση της ΚΜΑ

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη. Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι η μοναδική που είναι διαθέσιμο το “Nick Galis Hall” καθώς όλες οι προηγούμενες, αλλά και οι επόμενες, σχεδόν μέχρι τα Χριστούγεννα, είναι δεσμευμένες με προπονήσεις από την ομάδα μπάσκετ.

Η συνέλευση θα πρέπει να ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα, ώστε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα και αυτό είναι ένα επιπλέον πρόβλημα, ωστόσο οι άνθρωποι της ΚΜΑ, προτιμούν το “Nick Galis Hall” και θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να ξεπεράσουν και αυτόν τον σκόπελο.

Σε περίπτωση πάντως που τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θέλουν οι ιθύνονες του φορέα, η εναλλακτική είναι γνωστή και ονομάζεται, «Βελλίδειο». Οι τελικές επαφές θα γίνουν στη διάρκεια της αυριανής μέρας και σχεδόν αμέσως θα εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία θα ενημερώνεται ο κόσμος για τις λεπτομέρειες, τον τόπο, την ώρα και τους τρόπους συμμετοχής του στην όλη διαδικασία.

Πρόκειται για μια συνέλευση με εξαιρετικό ενδιαφέρον, κατά τη διάρκεια της οποίας, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις.

To Top