ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

ΚΑΕ Άρης: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φίλους του Άρη που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια»

Με ανάρτηση της στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΚΑΕ Άρης θέλησε να μιλήσει για όσα έγιναν την φετινή χρονιά. Αναφορά γίνεται στην στήριξη του κόσμου, στην προσπάθεια της ομάδας ακόμα και στις δυσκολίες που είχε η ΚΑΕ σε ότι αφορά τις εξωαγωνιστικές υποθέσεις.

Αναλυτικά τα όσα επισήμανε η ΚΑΕ Άρης:

Ήταν 23 Αυγούστου του 2021 όταν ο Άρης έκανε την πρώτη συγκέντρωσή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Εννιά μήνες μετά, η σεζόν τελείωσε για την ομάδα μας. Μία σεζόν με πολλά πεπραγμένα, εντός κι εκτός παρκέ.

Εντός παρκέ, ο Άρης κατάφερε να πετύχει κάτι που λίγοι φαντάζονταν στο ξεκίνημα: Να επιστρέψει στα play offs και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό του στην πρώτη πεντάδα της Stoiximan Basket League. Μία ομάδα η οποία συνειδητά χτίστηκε με το χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας, με γνώμονα, όμως, τη μάχη μέχρι τέλους απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Και μόνο η πίκρα που έμεινε λόγω της απώλειας της 5ης θέσης, σε μία χρονιά που οι περισσότεροι θεωρούσαν τον Άρη ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, καταδεικνύει την αξιέπαινη πορεία της ομάδας. Μιας ομάδας η οποία έχοντας να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα που λίγοι θα άντεχαν, πάλεψε έως το τέλος. Το πρόσημο σαφώς ήταν θετικό και ακόμα πιο θετικό το κάνει η αίσθηση ότι μπορούσε να κατακτήσει κάτι περισσότερο. Αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο» στο αγωνιστικό τμήμα, παίκτες, προπονητές, επιτελείο, για όσα πέτυχαν φέτος. Κάθε Σαββατοκύριακο στους αγώνες, αλλά και καθημερινά εκτός «κάμερας».

Την ίδια ώρα, ο Άρης είχε να δώσει έναν εξίσου δύσκολο αγώνα εκτός παρκέ. Έναν αγώνα που ξεκίνησε από τη 2α Αυγούστου, όταν ο φάκελός του απορρίφθηκε για λόγους που στη συνέχεια κατέρρευσαν, αφού η ομάδα μας δικαιώθηκε σε όλα τα αρμόδια όργανα. Η δαμόκλειος σπάθη του -3 ή -5 και η… σιγουριά πολλών για μία τιμωρία, ευτυχώς δεν επηρέασε το αγωνιστικό τμήμα. Σίγουρα δεν επηρέασε το νομικό επιτελείο μας, το οποίο δικαίωσε τον Άρη παντού και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Όμως ο εκτός παρκέ αγώνας δεν ήταν μόνον αυτός. Τα χρέη του παρελθόντος κυνηγούσαν και κυνηγούν τον Άρη . Το ευχάριστο είναι ότι μειώθηκαν σε σημαντικό βαθμό μέσα στη σεζόν. Το ποσό που δαπανήθηκε σε «αμαρτίες» του παρελθόντος αγγίζει το επταψήφιο νούμερο. Όμως η «μαύρη τρύπα» δεν είναι εύκολο να κλείσει, αφού τα ανοιχτά μέτωπα είναι πολλά. Και ο αγώνας συνεχίζεται καθημερινά.

Η ΚΑΕ Άρης θα παραθέσει σύντομα συνέντευξη Τύπου, στην οποία, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της πλήρους ενημέρωσης του κόσμου της ομάδας, θα αναφερθεί σε όλα, με στοιχεία και ποσά.

Το μόνο που ζητούμε από τον κόσμο του Άρη , είναι να συνεχίσει να συμμετέχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, η οποία «τρέχει» από τις αρχές Μαρτίου. Συμπεριλαμβανομένων των ποσών που η ίδια η ΚΑΕ διαθέτει, αυτός είναι ο μόνος τρόπος, στην παρούσα φάση, για να συνεχίσει ο Άρης να γιατρεύει τις πληγές του παρελθόντος και να συνεχίσει την πορεία του προς τα υψηλά στρώματα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους φίλους του Άρη που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια. Είτε με ένα εισιτήριο διαρκείας, είτε με εισιτήρια αγώνων, είτε μέσω της ΑΜΚ. Μία δύσκολη χρονιά, με περιορισμούς λόγω Covid-19, που οδήγησαν ακόμα και σε αγώνες με το 10% της χωρητικότητας του «Nick Galis Hall». Η προσπάθεια συνεχίζεται και η στήριξη μπορεί να γίνει ακόμα πιο μαζική. Όπως μόνο ο κόσμος του ΑΡΗ ξέρει…

To Top