ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Και ο Κυζερίδης στο πλευρό του Λεκμπέλο για το προσωπικό του δράμα: “Η αγάπη και η πίστη το φάρμακο…”

Συγκλόνισε την οικογένεια του Άρη το προσωπικό δράμα του Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος δίνει την μεγαλύτερη «μάχη» της ζωής του, καθώς πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, μια νευρική μυοπάθεια που παραλύει τα άκρα του σώματος!

Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και ο ίδιος μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποκάλυψε (στην εκπομπή “Οι Αντίζηλοι” με τον Γιώργο Τότσικα και τον Κώστα Oικονομίδη στο Yellow Radio) το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια και την προσπάθεια που κάνει να το ξεπεράσει, μια και χρειάζονται ειδικές εξετάσεις και θεραπεία στο εξωτερικό (Ιταλία και ΗΠΑ)!

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ έγινε μια πρώτη συνάντηση στο κιτρινόμαυρο στέκι «Μπακαλόγατος», προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες ενέργειες. Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βένος, Ζήνδρος, Γούναρης, Μπιμπισίδης, Σαμώλης, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης, παρουσία του Λεκμπέλο, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνησή του για τη μεγάλη «αγκαλιά» που άνοιξε σε αυτήν την δύσκολη περιπέτεια της ζωής του.

Σήμερα ο Νίκος Κυζερίδης, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στη θέση του Λεκμπέλο, εξέφρασε δημόσια την στήριξή του στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη.”Είμαι συγκινημένος από αυτό που βιώνει ο Λεκμπέλο, αλλά και από τον τρόπο σκέψης του. Η αγάπη της οικογένειας και η πίστη είναι το καλύτερο φάρμακο. Έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσει, έτσι το βίωσα και γω και δίνω κάθε μέρα την μάχη για τη ζωή” είπε στο “Μετρόπολις”.

Ήδη οι βετεράνοι βρίσκονται σε αναζήτηση προκειμένου, μέσα στις επόμενες βδομάδες να γίνει ένα παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (πιο πιθανή ημερομηνία μετά τα μέσα Μαΐου), ώστε σε πρώτη φάση τα έσοδα να απορροφηθούν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα του παλαίμαχου άσου του Άρη, ενός παίκτη από τους πλέον αγαπητούς και με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο.

To Top