ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαμός στον Παναθηναϊκό! Επιστροφή-“τιμωρία” με πούλμαν, “ανταρσία” από τέσσερις, απλήρωτοι παίκτες!

Χαμός στον Παναθηναϊκό! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη με το πούλμαν ως… τιμωρία μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα.

Η «As» αναφέρει σχετικά: «Μετά τον αποκλεισμό, ο Τσάβι Πασκουάλ, οι βοηθοί τους και οι παίκτες του Παναθηναϊκού άφησαν το πριμ των 250.000 ευρώ αλλά τους έμεινε ένα ταξίδι 12 ωρών με το λεωφορείο! Έπειτα από μια καλή regular season στην EuroLeague, ειδικά μετά από την άφιξη του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο, ο Παναθηναϊκός κέρδισε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά όμως το έχασε κόντρα σε ένα από τα φαβορί για τον τίτλο, τη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δεν είναι μόνο ότι ο Παναθηναϊκός έχασε τα δυο ματς στο ΟΑΚΑ, ήλθε και το νοκ άουτ στην Κωνσταντινούπολη. Το αφεντικό του Παναθηναϊκού, ο πολλές φορές οξύθυμος Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμώρησε την ομάδα σε ό,τι αφορά το ταξίδι επιστροφής, κάνοντάς το με λεωφορείο και όχι με αεροπλάνο! Πριν από τα ματς είχε τάξει πριμ 250.000 ευρώ. Η ήττα άφησε τους παίκτες χωρίς πριμ αλλά με ένα ταξίδι 12 ωρών με λεωφορείο»!

Υπήρχαν έντονες δυσαρέσκειες και οριστικά τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού αρνήθηκαν να επιβιβαστούν στο πούλμαν για να επιστρέψουν στην Αθήνα οδικώς.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 η αποστολή αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη με τους Φώτση, Σίνγκλετον, Γκέμπριελ και Τζέιμς να μην αποδέχονται να ανέβουν στο πούλμαν.

Οι παίκτες αυτοί έχουν κλείσει –ήδη- αεροπορικά εισιτήρια για την Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες. Με την αποστολή επιστρέφουν κανονικά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου με επικεφαλής τον Τσάβι Πασκουάλ.

Κατά τη διάρκεια της αναστάτωσης, ο δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ που έχει αρκετές διασυνδέσεις με παίκτες, αλλά και με ατζέντηδες των παικτών έκανε ένα… επιθετικό tweet προς τον Παναθηναϊκό.

«Αγαπητέ Παναθηναϊκέ, δεν μπορείς να τιμωρείς παίκτες όταν κάποιοι εξ αυτών είναι απλήρωτοι για μήνες» έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

To Top