ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ίλιτς: “Ναι, μπορούμε…”

Εκ των πρωταγωνιστών της φετινής προσπάθειας του Άρη για επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στη φυσική τους θέση, είναι αναμφισβήτητα ο Μπράνα Ίλιτς, ο οποίος μίλησε στην «Arena Press» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, την περιβόητη διαιτητική εύνοια της Λαμίας, εστιάζοντας παράλληλα στην πίστη των ποδοσφαιριστών της ομάδας, για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο έμπειρος φορ, αναφέρθηκε στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, εκτός έδρας, τονίζοντας:

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είναι αποκλειστικά και μόνο στο δικό μας χέρι να το κάνουμε εύκολο. Ειδικά να έχουμε την απόδοση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο με τον Αγροτικό Αστέρα, τότε θα απλοποιηθούν όλα. Έχουμε συνειδητοποιήσει τη σημασία των αγώνων, δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες και με γνώμονα αυτό λειτουργούμε καθημερινά».

Παρότι υπάρχει η βαθμολογική διαφορά, πόσο αισιόδοξος είσαι για την άνοδο της ομάδας;

«Αν δεν τον πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι μου οι συμπαίκτες. Ναι, πιστεύουμε και μπορούμε την άνοδο! Δεν έχω κάτι άλλο στο μυαλό μου πέρα από αυτό. Επιμένω, πως αν πάρουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος θα τα καταφέρουμε. Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε από εδώ και στο εξής».

Σας έχει επηρεάσει όλο αυτό που συμβαίνει με τη Λαμία;

«Τι να πρωτοπεί κανείς. Είναι για γέλια αυτά που γίνονται. Κάποια στιγμή θα σταματήσει, δεν γίνεται να συνεχίζεται και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Πρέπει, όμως, εμείς να κοιτάμε τον εαυτό μας, να είμαστε καλά για να το εκμεταλλευτούμε όταν μας δοθεί η ευκαιρία».

Η έλευση του Νίκου Κωστένογλου έχει βοηθήσει στο βαθμό που θα περίμεναν όλοι;

«Σίγουρα ο προπονητής μας έφερε πολλά και διαφορετικά στοιχεία στην ομάδα. Φαίνεται άλλωστε και στο γήπεδο, η καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, τα αποτελέσματα δείχνουν την προσπάθεια που καταβάλλει».

 

Με τα οκτώ τέρματα που έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα, ο 32χρονος Σέρβος «συγκατοικεί» στην πρώτη θέση των σκόρερς του Άρη, μαζί με τον Ανδρέα Τάτο, με τον ίδιο να σχολιάζει τη δική του παρουσία, τονίζοντας:

«Ποτέ δεν μένω ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Ξέρω ότι μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα στην ομάδα και πάνω σε αυτό προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις. Αυτό που με απασχολεί φέτος είναι να ανέβει η ομάδα. Ας τα βάλει και ο… Διούδης τα γκολ, αν είναι να κερδίσουμε την άνοδο! Πέρα από την πλάκα, όμως, αυτή είναι η δουλειά μου, να σκοράρω. Θεωρώ πως μπορώ να προσφέρω ακόμα πιο πολύ στην ομάδα και αυτό εγγυώμαι ότι θα προσπαθήσω».

To Top